Δείτε τον καιρό από σήμερα μέχρι την Τετάρτη

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος µε νεφώσεις στη µέση και ανώτερη ατµόσφαιρα. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός θα συνεχίσει να είναι µερικώς συννεφιασµένος µε νεφώσεις στη µέση

και ανώτερη ατµόσφαιρα. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί ασθενείς, 2 µε 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στους 4 στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος µε νεφώσεις στη µέση και ανώτερη ατµόσφαιρα. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί αρχικά ασθενείς, 3 µποφόρ, και το απόγευµα ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 15 στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Στην ατµόσφαιρα πιθανό να αιωρείται και αραιή σκόνη.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα