Δείτε το νέο χλιάτο σπίτι της Kylie Jenner [εικόνες]

Εμείς σας το έχουμε ξαναπεί πως το μεγαλύτερο αστεράκι των Kardashians σύντομα θα είναι η Kylie και όχι η Kim.

Στα 18 της χρόνια η Kylie όχι μόνο έχει καταφέρει να είναι το απόλυτο teen icon, και να το εξαργυρώνει με κάθε τρόπο, αλλά σε κάθε της κίνηση χρησιμοποιεί τα social media με τόσο "έξυπνο" τρόπο που ήδη έχει φτιάξει

μία τεράστια περιουσία.

Η Kylie, το 2014 και ενώ ήταν ακόμα ανήλικη αγόρασε το πρώτο της σπίτι: μία έπαυλη στο Calabasas της Καλιφόρνια που για να το αποκτήσει πλήρωσε 2,7 εκατομμύρια δολάρια. Τώρα, όπως αναφέρει το ΤΜΖ, η Kylie αποφάσισε να αλλάξει σπίτι (προφανώς δεν της φτάνουν τα 450 τ.μ.!) και άρχισε να κάνει ένα ωραιότατο προμοτάρισμα του παλιού της σπιτιού μέσω snapchat κια instagrm για να δείξει πόσο όμορφα το έχει ανακαινίσει. Με αυτά και με αυτά η αξία του σπιτιού μέσα σε μόλις ενάμιση χρόνο σκαρφάλωσε κοντά στα 4 εκατομμύρια δολάρια, καθώς δεν είναι και λίγοι αυτοί που θέλουν να αποκτήσουν το παλιό σπίτι της Kylie. Και αν εσείς μπορεί να παιδεύεστε μια ζωή και ποτέ να μην βγάλετε ένα ολόκληρο εκατομμύριο, η Kylie μόλις το έβγαλε σε λιγότερο από δύο χρόνια. Και φυσικά το νέο της σπίτι δεν είναι κανένα φτωχικό, αλλά αγόρασε έναντι 6 εκατομμυρίων δολαρίων ένα σπίτι στο Hidden Hills κοντά στο σπίτι της μανούλας της!

Δείτε μία φωτογραφία από το εσωτερικό του παλιού της σπιτιού, όπου μέχρι και οι τοίχοι έχουν την εικόνα της και τη νέα της έπαυλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα