Δείτε μερικές από τις 4000 γυναίκες του Σπαλιάρα

Όλο και αυξάνονται τα «κους-κους» με τις 4000 γυναίκες του Σπαλιάρα. Αυτή τη φόρα, έρχεται στην δημοσιότητα η λίστα του με γυναίκες που είναι γνωστές στον ελληνικό χώρο.

Συγκεκριμένα, ξεκινώντας από πολύ παλιά, ήταν ζευγάρι με την πανέμορφη Μπέτυ Μαγγίρα και μάλιστα ο έρωτάς τους ήταν πολύ δυνατός. Αυτό συνέβη γύρω στο 1990 όμως η μοίρα όπως φαίνεται δεν τους ήθελε μαζί γι΄ αυτό και επέλεξαν χωριστούς δρόμους.

Ταυτόχρονα, όπως σχετικό δημοσίευμα αναφέρει, στη λίστα με τις 4 000 γυναίκες ανήκουν η Γιάννα Πολιάκου, η Διονυσία Κουκίου, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

Μάλιστα, η Τάμτα Μαστοράκι δε θα μπορούσε να απουσιάζει αφού είχε και το θάρρος να μιλήσει δημόσια για την σχέση της με το διάσημο μοντέλο αλλά και ηθοποιό.

Ζευγάρι ήτανε και με την Κατερίνα Παπουτσάκη κι μάλιστα ήταν από τα ωραιότερα ζευγάρια της showbiz. Όμως μάλλον ούτε αυτή ήταν η ιδανική γι αυτόν αφού χώρισαν.

Τη σκυτάλη πήραν η Θεοφανία Παπαθωμά με την Κορίνα Στεργιάδου να ακολουθεί. Χάραξαν κι αυτές τη μεγάλη λίστα του Γιάννη, η οποία όλο και μεγαλώνει.

Επιπρόσθετα, τη λίστα μεγαλώνουν η Δήμητρα Ματσούκα και Ευγενία Γκιζέλη οι οποίες αν και έχουν σέξι εμφανίσεις, φαίνεται πως δεν εντυπωσίασαν αρκετά τον ηθοποιό.

Πηγή: gossip-tv.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα