Δείτε με ποια απατούσε ο Ρονάλντο την Ιρίνα Σάικ

Μετά την «πόρτα» που έφαγε ο Κριστιάνο Ρονάλντο από την Ιρίνα Σάικ όταν η Ρωσίδα καλλονή έμαθε (με αποδείξεις) ότι την απατά, αποκαλύφθηκε ποια καλλονή ήταν το… τρίτο πρόσωπο!

Πρόκειται μια Playmate από την Χιλή, η οποία μιλώντας στο μεξικανικό tabloid περιοδικό «Reforma», αποκάλυψε πως συνάντησε για πρώτη φορά τον διάσημο ποδοσφαιριστή τον Νοέμβριο του 2014 όταν ακόμα εκείνος είχε δεσμό με την Σάικ.


«Ήθελα να κάνω πραγματικότητα το όνειρο μου, που δεν

ήταν άλλο από το να κάνω sex μαζί του. Λατρεύω το κορμί του!» δήλωσε η Ντανιέλα Τσάβες, περιγράφοντας και το… background της γνωριμίας τους:



«Όταν τον γνώρισα είχαμε ήδη μιλήσει με Skype και email. Έπρεπε να ταξιδέψω για δουλειά και μου είπε να φύγω για μερικές μέρες. Ο Κριστιάνο ήταν πολύ ντροπαλός στην αρχή, αλλά μόλις έχτισε την αυτοπεποίθηση του ήταν πιο αρρενωπός. Με αγαπούσε, αλλά δεν ήξερε πως να το δείξει».



Τέλος, αποκάλυψε και μερικές πολύ kinky λεπτομέρειες, λέγοντας ότι στον 31χρονο Ρονάλντο άρεσαν «το πρόσωπο μου, τα στήθη μου, και το γεγονός ότι δεν είχε κάνει ποτέ sex με playmate».

Πηγή: star.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα