Δείχνουν εμπιστοσύνη, έχουν απαιτήσεις

Ο προβληματισμός ήταν εντονότερος από ποτέ, ειδικά το βράδυ του Σαββάτου και κατά τα διάρκεια της χθεσινής μέρας σε επίπεδο Δ.Σ αλλά σταδιακά και από το πρωί τα πράγματα ξεκαθαρίζουν. Οι επαφές ανάμεσα στους διοικούντες καταλήγουν πως το καλύτερο αυτή τη στιγμή είναι να δοθεί πίστωση στον Τζον Κάρβερ.

Και όταν λέμε πίστωση εννοούμε όχι σε χρόνο, αλλά πίστωση στη δουλειά του και στη προσπάθεια του. Κοινώς εμπιστοσύνη. Αυτό που δεν αλλάζει είναι οι απαιτήσεις για βελτίωση, όχι μόνο σε αποτελέσματα, αλλά και σε εμφανίσεις. Στην Ομόνοια περίμεναν να δουν πρόοδο. Δεν την είδαν, αλλά αναλύοντας

τα δεδομένα, νιώθουν πως θα υπάρξει βελτίωση. Υπάρχουν και περιπτώσεις (πολλά τα παραδείγματα στην Ομόνοια), που οι πρόωρες αλλαγές προπονητή, δεν απέφεραν δραστική αλλαγή.

Η Διοίκηση ψάχνει τη σταθερότητα, σε όλους τους τομείς του τμήματος και ξεκινά από το ψηλότερο σημείο. Ο Άγγλος τεχνικός από την άλλη, μαζί με τους παίκτες του, οφείλει ν΄ ανταποκριθεί και δεν έχει εύκολο έργο, αφού είναι πολλές και κτυπητές οι αδυναμίες. Ο χρόνος θα δείξει αν η δουέιά του Κάρβερ θα αποφέρει τους επιθυμητούς καρπούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα