Δείχνει έτοιμη για το κύπελλο η «Κυρία»

ΑΝΟΡΘΩΣΗ
Το χειροκρότημα του κόσμου η καλύτερη επιβεβαίωση για τη βελτίωση της ομάδας του Λέβι

Οι ήττες στο ποδόσφαιρο δεν αρέσουν σε κανέναν, αλλά είναι μέρος του παιγνιδιού. Η προχθεσινή ήττα της Ανόρθωσης από την ΑΕΚ είναι από τις λίγες που δεν προκάλεσαν απογοήτευση, καθώς οι ποδοσφαιριστές έκαναν αυτά που έπρεπε και έδειξαν στον κόσμο αυτό που ήθελαν να δουν. Πάθος, σωστή τακτική προσέγγιση και προσπάθεια μέχρι το φινάλε.

Το χειροκρότημα στο τέλος ήταν η μεγαλύτερη αναγνώριση της προσπάθειας. Παρά τις ατυχίες και

το αριθμητικό μειονέκτημα για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω των αποβολών των Βίκτορ και Σάντος, η ομάδα δεν έχασε την ηρεμία της, αλλά ούτε τον προσανατολισμό της.

Οι ποδοσφαιριστές παρέμειναν πιστοί στο πλάνο τους, πειθάρχησαν και έδειξαν σε όλους ότι η Ανόρθωση παραμένει ένας υπολογίσιμος αντίπαλος, που θα διεκδικήσει όλες τις πιθανότητες που της αναλογούν για την κατάκτηση του κυπέλλου. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος της «Κυρίας» και με τέτοιες εμφανίσεις, ρεαλιστικά, τίποτα δεν θεωρείται απίθανο.

Άλλωστε, δεν υπάρχει καμία ομάδα τη δεδομένη στιγμή που να παίζει φανταστικό ποδόσφαιρο για να προκαλέσει φόβο στην Ανόρθωση.

Πλέον δίνεται η ευκαιρία στον Ρόνι Λέβι να ξεκουράσει τους ποδοσφαιριστές του λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος, ώστε να επανέλθουν ανανεωμένοι για να δουλέψουν ενόψει της συνέχειας και ειδικά για τους αγώνες της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου.

Η Ανόρθωση θα μάθει την ερχόμενη Πέμπτη τον αντίπαλό της και θα προετοιμαστεί εντατικά για να παρουσιαστεί έτοιμη. Βέβαια προέχουν αγώνες για το πρωτάθλημα οι οποίοι θα αποτελέσουν μέρος της... προετοιμασίας.

Με την επανέναρξη του μαραθωνίου η ομάδα του Λέβι θα αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία, σ’ ένα δυνατό ματς που προσφέρεται για συμπεράσματα. Και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα επιδράσει η μικρή διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς η ομάδα έδειχνε να είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Από την άλλη, θα δοθεί η ευκαιρία σε παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών να καλύψουν το χαμένο έδαφος. Ο Αγιλάρ αναμένεται να είναι έτοιμος με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Σε ό,τι αφορά τον Κολούνγκα εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τη θλάση που υπέστη, άρα φαντάζει δύσκολο να είναι έτοιμος για το παιγνίδι με τον ΑΠΟΕΛ. Για το συγκεκριμένο ματς δεν υπολογίζονται ούτε οι Σάντος και Ζοάο Βίκτο που αποβλήθηκαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Κόπριβετς και ο Παπαδόπουλος
Στα θετικά κρίνεται η επιστροφή του Κόπριβετς, ο οποίος εξέτισε την ποινή του, αλλά πλέον η Ανόρθωση κέρδισε και τον Γιώργο Παπαδόπουλο. Ο 25χρονος τερματοφύλακας εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις ευκαιρίες που του δόθηκαν.

Μέχρι πριν από δύο αγωνιστικές ο Κόπριβετς είχε το απόλυτο των συμμετοχών, ωστόσο η αποβολή του στον αγώνα με την ΑΕΛ άνοιξε τον δρόμο για να δείξει τις δυνατότητές του ο Παπαδόπουλος.

Ο οποίος ήταν κάτω από τα δοκάρια στη νίκη επί του Απόλλωνα και στο προχθεσινό ματς με την ΑΕΚ. Η παρουσία του ήταν σταθερή και γενικότερα προκαλούσε ηρεμία και σιγουριά στους συμπαίκτες του. Σαφώς και έδειξε ότι μπορεί να κάνει καριέρα στην «Κυρία» και πλέον ανέβασε αρκετά τις μετοχές του.

Keywords
Τυχαία Θέματα