Δεύτερη θέση για τη Νατάσα Παζαϊτη σε διαγωνισμό φωτογραφίας

Την δεύτερη θέση κέρδισε η φωτογραφία της Νατάσας Παζαϊτη, σε διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού.

Η συμμετοχή της Νατάσας Παζαΐτη έκλεψε τις εντυπώσεις στον «Pink Glove Photo Competition» καθώς συμμετείχε με μία συμβολική φωτογραφία, που φέρει την ονομασία «helping hand»: «Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα η ομορφιά είναι συνυφασμένη με την υγεία. Τη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού θα την κερδίσουμε

μαζί». Αξίζει να σημειωθεί ότι η υποψηφιότητα Παζαϊτη, ηταν η μοναδική ελληνική υποψηφιότητα στον διεθνή φωτογραφικό διαγωνισμό.

Η Pink Glove είναι μια διεθνής οργάνωση, η οποία έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Σύμβολό της είναι το ροζ χειρουργικό γάντι. Μέλη της οι εξειδικευμένοι στη νόσο γιατροί και νοσηλευτές.

Η Νατάσα Παζαΐτη, ως γενική χειρουργός, ειδική στην ογκολογική και επανορθωτική χειρουργική μαστού, έλαβε μέρος για δεύτερη φορά στην εκστρατεία «pink glove», που είχε και διαγωνιστικό χαρακτήρα.

Η δημοφιλέστερη φωτογραφία πρόκειται να γίνει εξώφυλλο στη σελίδα του διαγωνισμού στο Facebook, ενώ θα δημοσιευθεί σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα