Δέχθηκε τριάρα ο ΠΑΟ

Ο Παναθηναϊκός δεν απειλήθηκε στο μεγαλύτερο διάστημα της φιλικής αναμέτρησης του "Ανοέτα", αλλά δέχθηκε τρία γκολ στο φινάλε (το τρίτο προϊόν γκάφας) και ηττήθηκε 3-0 από την Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ επικράτησε 3-0 του Παναθηναϊκού σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη το βράδυ της Τετάρτης (12/8) στο "Ανοέτα".

Ο

Γιάννης Αναστασίου δοκίμασε διάταξη 4-3-2-1 και 4-1-4-1, αρχής γενομένης από τη χρήση του Νίκου Καλτσά σε πιο ελεύθερο ρόλο στο 4-3-2-1 (έμοιαζε με 4-4-1-1), ενώ ο Γιώργος Κουτρουμπής επέστρεψε στα στόπερ, δίπλα από τον Στάθη Ταυλαρίδη.

Ο Παναθηναϊκός δημιούργησε κλασική ευκαιρία στο 20ό λεπτό με τον Μάρκους Μπεργκ (χαμένο τετ α τετ) και η Ρεάλ Σοσιεδάδ απάντησε στο 30ό, με τον Λουκ Στιλ να καταγράφει δύο αποκρούσεις στην ίδια φάση.

Η σύνθεση του "τριφυλλιού" διαφοροποιήθηκε κατά τα 7/11 στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και αρχικά έδειξε ανεβασμένο στην επίθεση, δεδομένου ότι έχασε ευκαιρίες με τους Νίκο Καρέλη και Μλάντεν Πέτριτς.

Οι πολλές αλλαγές έριξαν το ρυθμό του αγώνα, ο οποίος ήταν μοιρασμένος μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο, όπου η βασκική ομάδα, εκμεταλλευόμενη και τα αμυντικά λάθη του Παναθηναϊκού έφτασε σε μία ευρεία νίκη.

Έπειτα από γύρισμα του Ιμανόλ Αγκιρέτσε στο 82ο λεπτό, ο Μπρούμα άνοιξε το σκορ προ κενής εστίας, ο Σέρχιο Κανάλες διπλασίασε το προβάδισμα με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 87' και στην επόμενη φάση ο Αγκιρέτσε διαμόρφωσε το τελικό 3-0, αφού προηγουμένως είπε "ευχαριστώ" στον Ταυλαρίδη για την κακή μπαλιά του προς τον νεαρό Νίκο Γιαννακόπουλο, ο οποίος θα περίμενε ένα καλύτερο -ανεπίσημο- ντεμπούτο.

Ρεάλ Σοσιεδάδ: Ρούλι, Μπεργκάρα (66′ Πάρντο), Ινίγο, Γκρανέρο, Θουρουτούθα (66′ Κανάλες), Ζόνατας (46′ Αγκιρέτσε), Ρέγες, Κάστρο (46′ Μπρούμα), Αρίτς (46′ Θαλβούα), Κόντσα (66′ Έκτορ), Ντε Λα Μπέλα.

Παναθηναϊκός: Στιλ (76′ Γιαννακόπουλος), Βέμερ (46′ Μαρινάκης), Ταυλαρίδης, Κουτρουμπής (62′ Δώνης), Χουχούμης (46′ Νάνο), Ζέκα (76′ Αγγελόπουλος), Πράνιτς (46′ Σάντσεθ), Ατζαγκούν (46′ Πέτριτς), Νίνης (46′ Κλωναρίδης), Μπεργκ (46′ Λουντ), Καλτσάς (46′ Καρέλης).

Keywords
Τυχαία Θέματα