«Δεχόμαστε έναν λυσσαλέο πόλεμο από όλους»!

Δήλωση από τον διευθυντή επικοινωνίας Κώστα Καραπαπά για τον τρόπο που αντιμετωπίζεται ο Ολυμπιακός με την σιγουριά ότι στο τέλος ότι και να γίνει θα είναι πρώτος και πρωταθλητής.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του μετά τον αγώνα στην Κέρκυρα: «Δεχόμαστε έναν λυσσαλέο πόλεμο από όλους. Έναν λυσσαλέο πόλεμο ο οποίος γίνεται με Υπουργούς και αρχηγούς κομμάτων μέχρι και ομάδες που παίζουν με συγκεκριμένο

τρόπο όταν παίζουν με τον Ολυμπιακό και άλλον τρόπο όταν παίζουν με άλλες ομάδες. Επίσης βλέπετε όλοι τις συμπεριφορές στα γήπεδα από ανθρώπους που κρίνουν αποτελέσματα και βλέπετε και την συνέχεια που δίνεται μετά στην ανάπτυξή τους από τον Τύπο και τα ΜΜΕ. Επίσης είναι τελείως διαφορετική η συμπεριφορά προς τους φιλάθλους μας. Χθες 7 αυτοκίνητα με φιλάθλους του Ολυμπιακού σταμάτησαν στην εθνική οδό γιατί θεωρήθηκαν μετακίνηση οργανωμένη και πήγαιναν σε έναν αγώνα χάντμπολ. Τελικά πήγαν 40 άνθρωποι και δεν έγινε τίποτα. Σήμερα στην Αθήνα ήταν 400 άνθρωποι άλλης ομάδας και ουδείς από την Κυβέρνηση και από την Αστυνομία δεν ασχολήθηκε που έκαναν επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.

Τετρακόσια άτομα και πήγαν και οργανωμένα στο γήπεδο. Προφανώς υπάρχουν άλλοι κανονισμοί για εμάς και άλλοι για τις άλλες ομάδες. Ό,τι και να γίνει να ξέρουν πως εμείς θα είμαστε οι νικητές και αυτοί που θα τερματίσουμε πρώτοι στο πρωτάθλημα. Πρέπει να ξέρετε ότι παίρνουμε μηνύματα οργής από τον κόσμο μας, που βλέπει τι γίνεται και έχει εξοργιστεί»!

Keywords
Τυχαία Θέματα