«Χρυσό» συμβόλαιο στον Κόντε δίνει ο Αμπράμοβιτς

Η αναβολή στις συζητήσεις σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου, πυροδότησε αμφιβολίες και εικασίες σχετικά με το μέλλον του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Τσέλσι. Ο Ιταλός προπονητής της Τσέλσι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019, αλλά οι Λονδρέζοι, μετά την κατάκτηση του τίτλου στην Premier League, μιλούν για παράταση μέχρι το 2021.



Ο Ιταλός προπονητής έβαλε τέλος στη φημολογία, ξεκαθαρίζοντας πως θα μείνει στην ομάδα του Λονδίνου, δηλώνοντας, μάλιστα, πως τη νέα

σεζόν οι «μπλε» θα είναι καλύτεροι: «Ναι, θα μείνω στην ομάδα και του χρόνου και είμαι σίγουρος πως θα είμαστε καλύτεροι. Είμαι μόλις εννιά μήνες στην ομάδα και κατακτήσαμε τον τίτλο. Τη νέα σεζόν θα είμαστε καλύτεροι, με πρώτο στόχο τη διάκριση στο champions league».

Τα σενάρια για το μέλλον του Ιταλού τεχνικού μιλούν για ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα και της Ιντερ, αλλά σύμφωνα με την εφημερίδα «Guardian», ο βαθύπλουτος ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Ρομάν Αμπράμοβιτς, αναμένεται σύντομα να αυξήσει κατά 1.17 εκατ. ευρώ τις ετήσιες απολαβές του 48χρονου κόουτς, ο οποίος από την επόμενη σεζόν θα βάζει στον τραπεζικό του λογαριασμό περίπου 8.84 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, ο Ρώσος επιχειρηματίας αναμένεται να δώσει στον Κόντε ένα ποσό κοντά στα 250 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα