Χρονοδιάγραμμα σε Σιβού, περιμένουν Αμπντελαουί

Οι μεγάλες εμφανίσεις Αμπντουλάχι Σιβού με τη φανέλα της Ανόρθωσης και της Εθνικής Νιγηρίας ήταν επόμενο να κεντρίσουν το ενδιαφέρον άλλων ομάδων. Με δεδομένο ότι ο ποδοσφαιριστής το ερχόμενο καλοκαίρι θα πάει σαν… ελεύθερος στα γήπεδα της Ρωσίας, θα ήταν ευχής έργον για την «Κυρία» να τον πωλήσει και να έχει οικονομικό όφελος.

Η διοίκηση Ανδρέα Παντελή γνωρίζει για το ενδιαφέρον ξένων ομάδων για την απόκτηση του Σιβού και αναμένει τις εξελίξεις. Ωστόσο, ο ισχυρός άνδρας

της Ανόρθωσης θέλει να προφυλάξει και τα συμφέροντα της ομάδας του και σε συνάντηση που είχε με τον ποδοσφαιριστή, τού τόνισε ότι έχει διορία μέχρι τις 20 Ιανουαρίου να φέρει πρόταση, αν θέλει να φύγει την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Μάλιστα, οι κυανόλευκοι βρήκαν και τον αντικαταστάτη του Σιβού. Πρόκειται για τον 30χρονο Γάλλο Ζουλιέν Σετού, που αγωνίζεται στις ίδιες θέσεις με τον Νιγηριανό, δεξιά στην άμυνα και στον χώρο του κέντρου.

Θα εξαντλήσει το δικαίωμα;
Η αποχώρηση του Μπανταλόφσκι άδειασε μια θέση στο ρόστερ της Ανόρθωσης και ως εκ τούτου η πρώτη προσθήκη τον Ιανουάριο δεν πρόκειται να επηρεάσει την ομάδα. Ωστόσο, παραμένει άγνωστο πόσες μεταγραφές θα κάνει η ομάδα και αν θα εξαντλήσει το δικαίωμα με τις τέσσερις προσθήκες.

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το ενδιαφέρον για τον Μοστεφά Αμπντελαουί αναθερμάνθηκε και υπάρχει η πιθανότατα εντός της ημέρας να προκύψουν εξελίξεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα