Χριστουγεννιάτικο παζαράκι απο την wise online

Μία σειρά ΝΕΩΝ προϊόντων υψηλής ποιότητας και μοναδικού σχεδιασμού θα παρουσιάσει φέτος το ηλεκτρονικό κατάστημα www.wiseonline.com.cy στο “Christmas Fair 2016” το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016 (10:00 – 21:00) στο Coffee Beanery στην Αγλαντζιά. Η μεγάλη και πολύχρωμη έκθεση του Wise Online φέτος σας προτείνει νέες και πρωτότυπες ΙΔΕΕΣ για ΔΩΡΑ.

Την ολοκαίνουργια συλλογή της «Koziol» με έξυπνα και χρήσιμα προϊόντα για
το σπίτι, οικολογικού χαρακτήρα και 100% ανακυκλώσιμα.Τα νέα ευφάνταστα προϊόντα από πορσελάνη της PPD «Always Creative.Τη νέα εντυπωσιακή συλλογή του «The Music Room» με μουσικά δώρα και γραφική ύλη για τους λάτρεις της μουσικής.Το «The Ballet Finesse» που αποτελεί ιδιαίτερη πρόταση δώρων για τις μικρές σας μπαλαρίνες. Μοναδικά δώρα/αξεσουάρ για χορευτές.Τη νέα συλλογή του «Cinema House» με δώρα εμπνευσμένα από τηλεοπτικούς και κινηματογραφικούς χαρακτήρες.Την ολόφρεσκη συλλογή από αντικείμενα χειροτεχνίας και τέχνης του «Wise ART &Crafts».

Σας περιμένουμε με ζεστά ροφήματα, στον φιλόξενο χώρο του Coffee Beanery, που βρίσκεται σ’ έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της πρωτεύουσας, στην Λεωφόρο Κυρηνείας, στην Αγλαντζιά. Ελάτε να γνωρίσετε τα νέα μας προϊόντα, να κάνετε τις αγορές σας και να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας για τρία υπέροχα δώρα συνολικής αξίας €150. Ειδικές εκπτώσεις σε επιλεγμένα είδη. Υποστηρικτές: Coffee Beanery, Τυπογραφεία Γαλαξίας Λτδ, K.E. Dust Control Ltd, N.K Press.

Keywords
Τυχαία Θέματα