Χριστουγεννιάτικο πάρτι Chambersfield Economides Kranos

Στις 7 Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Πέμπτη, η Διεθνής Δικηγορική εταιρεία Chambersfield Economides Kranos, πραγματοποίησε το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό κοκτέιλ πάρτι της, με κύριο μέλημα και στόχο την προσφορά και την υλοποίηση των παιδικών ευχών του παγκύπριου συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή».

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Chambersfield Economides Kranos,

στα πλαίσια της κοινωνικής της προσφοράς επέλεξε να διαθέσει το χρηματικό ποσό που προοριζόταν για τα εταιρικά Χριστουγεννιάτικα δώρα, σε παιδιά του συνδέσμου, βοηθώντας έμπρακτα στην πραγμάτωση των ευχών τους.

Σε σχετική του ομιλία, ο κ. Οικονομίδης, γενικός διευθυντής και ιδρυτής της Chambersfield Economides Kranos, ανάφερε τις νομικές και εταιρικές συμβουλευτικές υπηρεσίες του ομίλου, καθώς και τους στόχους του 2018. Επιπλέον, τόνισε το πόσο σημαντική είναι η οποιαδήποτε προσφορά, προς τους συνάνθρωπούς μας. Αναφερόμενος στο αξιοθαύμαστο έργο του συνδέσμου τόνισε, ότι «Το κάθε παιδί έχει δικαίωμα να είναι ανάμεσά μας, αυτή τη Χρονιά, και κάθε Χρονιά. Ο καθένας από εμάς, ανεξαρτήτως του ύψους της προσφοράς, μπορεί να προσφέρει στην κοινωνία και να κάνει τη διαφορά».

Στη συνέχεια, οι οικογένειες και τα παιδιά παρέλαβαν με συγκίνηση και ενθουσιασμό από τον κ. Οικονομίδη, τα Χριστουγεννιάτικα τους δώρα καθώς και ένα χρηματικό ποσό, ευχαριστώντας θερμά τη χειρονομία αυτή.

Επίσης, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι αξιοσημείωτη ήταν και η ευαισθητοποίηση των παρευρισκομένων καλεσμένων, που με ιδιαίτερη ευαισθησία μιμήθηκαν την ευγενική αυτή πρωτοβουλία της Chambersfield Economides Kranos και βοήθησαν και αυτοί με τη σειρά τους, ενισχύοντας οικονομικά τα παιδιά του συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή».

Η Διεθνής εταιρεία Chambersfield Economides Kranos εύχεται σε όλους Καλά Χριστούγεννα, και ένα Ευτυχισμένο και Δημιουργικό Νέο Έτος.

Keywords
Τυχαία Θέματα