Χρίστου: Ο Πελεκάνος εντάσσεται στο ΕΛΑΜ – Δεν είναι ευκαιριακή συνεργασία

Στο ΣΙΓΜΑ και στο Μεσημέρι και Κάτι μίλησε ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ, Χρίστος Χρίστου. Σε μια πρώτη αντίδραση αμέσως μετά την ανακοίνωση της προσχώρησης του κ.Πελεκάνου στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος ο κ.Χρίστου έκανε λόγο για μια κοινή πορεία που «ταυτίζεται στον ίδιο αγώνα».

«Επισημοποιήσαμε τη συνεργασία μας. Ο κ.Πελεκάνος εντάσσεται στο ΕΛΑΜ και κατέρχεται

με την παράταξή μας ως ευρωβουλευτής. Δεν είναι μια ευκαιριακή συνεργασία. Συνεχίζουμε μαζί σε αυτό τον πολιτικό αγώνα. Την ερχόμενη βδομάδα, πρώτα ο Θεός θα κλείσουμε το ψηφοδέλτιο. Δεν επιθυμούμε να κλέψουμε κανένα στέλεχος από κανένα κόμμα. Είναι γνωστές οι θέσεις μας, οποιοσδήποτε πολίτης έχει το δικαίωμα να συμπορευθεί μαζί μας και εμείς θα τον υποδεχθούμε», είπε ο κ.Χρίστου.

Διαβάστε επίσης: Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΕΛΑΜ ο Πελεκάνος – Τι λέει ο ίδιος

Αναφορικά με το παρελθόν του κ.Πελεκάνου είπε ότι προβλημάτισε μεν, αλλά σημείωσε, «επειδή ο κ.Πελεκάνος ασχολείται χρόνια με την πολιτική, έχει την εμπειρία να αντιληφθεί πού βαδίζει η χώρα τη δεδομένη στιγμή. Δεν είναι μια πρακτική που ξεκινήσαμε, (σ.σ εννοώντας τη μεταγραφή), είναι μια πρακτική που συνηθίζεται.. ταυτιζόμαστε και στον ίδιο αγώνα», είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα