Χριστοφόρου:'θα δώσουμε όλα να προχωρήσουμε στον τελικό' ''

Το απόλυτο μέχρι το τέλος της κανονικής δίάρκειας του πρωταθλήματος και η ομάδα να προχωρήσει μέχρι και τον τελικό , έθεσε σαν άμεσους στόχους της ΑΕΛ , ο τεχνικός της ομάδας Χριστάκης Χριστοφόρου στη σημερινή διάσκεψη τύπου.

Για την αναμέτρηση με την Αγία Νάπα:

''Το παιχνίδι που έρχεται με την Αγία Νάπα είναι παιχνίδι τριων βαθμών. Είναι το ένα από τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια. Στόχος είναι να πάρουμε το απόλυτο μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Θα τα δώσουμε όλα αρχή γενομένης

από την Κυριακή. Να καλέσω τον κόσμο να έρθει να στηρίξει την ομάδα. Πρέπει να βρούμε τις αδυναμίες του αντιπάλου. Είναι η πρώτη ομάδα που θα αγωνιστούμε με την νέα χρονιά που δεν βρίσκεται στην πρώτη εξάδα. Είχαμε πολύ καλή απόδοση στα προηγούμενα παιχνίδια και είμαι αισιόδοξος πως την Κυριακή θα πάρουμε το τρίποντο".Όλοι οι ποδοσφαιριστές στην διάθεση μας πέρα από τον Άλεξ. Εμπιστεύομαι το ρόστερ της ομάδας, δεν εξαρτάται μόνο από τα δικά μας αποτελέσματα αλλά και αποτελέσματα άλλων ομάδων.

Για το Κύπελλο: Για τον θεσμό του κυπέλλου είναι ένας θεσμός που μας ενδιέφερε από την αρχή, θα κάνουμε τα πάντα να προχωρήσουμε μέχρι τον τελικό".Για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα: "Θα δούμε και τα δύο παιχνίδια πολύ ζεστά και πολύ δυνατά, η ΑΕΛ δεν πρέπει να υποβιβάσει κανένα θεσμό, αν θέλουμε να χτίσουμε μια ΑΕΛ σε νοοτροπία, είτε τώρα, είτε στο άμεσο μέλλον. Προηγείται το πρωτάθλημα και εκεί θα επικεντρωθούμε τώρα και μετά θα σκεφτούμε τον αγώνα του κυπέλλου.

Για τον μέχρι τώρα απολογισμό: '' Στο ξεκίνημα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα, ένας νέος τρόπος δουλειάς. Υπήρχαν κάποιοι ποδοσφαιριστές που δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν, ευτυχώς κάναμε προσθαφαιρέσεις. Έφυγαν εφτά παίκτες και ταυτόχρονα ένα βάρος 700 χιλιάδων ευρώ, σε αντίθεση με τους τρεις παίκτες που ήρθαν που κοστίζουν λιγότερο από 200 χιλιάδες. Ταυτόχρονα η ποιότητα της ομάδας ανέβηκε. Ο απολογισμός θα γίνει στο τέλος, τώρα είναι πολύ νωρίς".

Keywords
Τυχαία Θέματα