Χώρισε η Mariah Carey

Λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και με το διαμαντένιο μονόπετρο στο χέρι, εγκατέλειψε γνωστή τραγουδίστρια ο αγαπημένος της!

Μάλιστα, σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού, αιτία για το χωρισμό στάθηκε το ότι είναι σπάταλη, αλλά και το ότι συζητά να κάνει reality show.

Πριν από περίπου δέκα μήνες είδαν το φως της δημοσιότητας οι πρώτες κοινές φωτογραφίες της Mariah Carey και του Αυστραλού δισεκατομμυριούχου James

Packer.

Το -πάλαι ποτέ- ζευγάρι, που βρέθηκε για διακοπές και στη Μύκονο, αρραβωνιάστηκε τον Ιανουάριο, με την τραγουδίστρια να δηλώνει πως ο James είναι ο άνδρας που κατάφερε να της προσφέρει σταθερότητα και ασφάλεια.

«Όλα τελείωσαν», δήλωσε φίλος του πρώην ζευγαριού στο «Woman’s Day», σύμφωνα με το οποίο ο ζάμπλουτος επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης καζίνο ζήτησε από την τραγουδίστρια να χωρίσουν επειδή ξοδεύει πολλά χρήματα. Μάλιστα, το δημοσίευμα έρχεται μετά από ένα άλλο, σύμφωνα με το οποίο η 46χρονη star σκεφτόταν να ματαιώσει τον γάμο, όχι, όμως και να χωρίσει.

Επίσης, η σχέση φαίνεται να κλονίστηκε και εξαιτίας του ότι ο 48χρονος δεν βλέπει με καλό μάτι την απόφαση της Mariah να κάνει reality με θέμα τη ζωή της, όπως έκαναν άλλοι celebrities. «Ήταν κάτι που τον ενοχλούσε αφόρητα», αναφέρει πηγή στο περιοδικό.

Πάντως, ο James αποδείχθηκε large τύπος. Μπορεί να παράτησε τη Mariah στα σκαλιά της εκκλησίας, ωστόσο, της είπε να κρατήσει το μονόπετρο του αρραβώνα τους, αξίας 10 εκατομμυρίων δολαρίων!

Πηγή: Peoplegreece

Keywords
Τυχαία Θέματα