Χωρίς νικητή στη Λιβαδειά

Ο Λεβαδειακός δεν κατάφερε να πάρει τη δεύτερη σερί νίκη στην έδρα του (προερχόταν από το «τρίποντο» επί της Κέρκυρας), καθώς η ΑΕΛ απέσπασε ισοπαλία με σκορ 1-1, στο δεύτερο χρονικά ματς της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Οι Βοιωτοί προηγήθηκαν στο 55΄ με τον Σίλβα, αλλά στο 66΄ ο Ντοντό διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση στη Βοιωτία ανάμεσα σε Λεβαδειακό και ΑΕΛ.

Αμφότερες οι ομάδες προέρχονταν από τρίποντα στη Super League, αλλά στην αναμέτρηση του Σαββάτου (1/10) περιορίστηκαν στο 1-1.

Αυτό το 3-5-2 της ΑΕΛ έδειχνε να έχει εγκλωβίσει τον Λεβαδειακό στο πρώτο ημίχρονο. Η μπάλα έφτανε με δυσκολία στον Βαγγέλη Μάντζιο. Οι Βοιωτοί επιχειρούσαν να κάνουν παιχνίδι από πίσω, με τα στόπερ, τους Ουόν και Μεντί. Γενικά με μακρινές μεταβιβάσεις το... πάλευαν οι "πράσινοι", αφού με τη μπάλα κάτω προέκυπταν εμπόδια.

Ο Ζεζίνιο αδυνατούσε να οργανώσει για τους γηπεδούχους, αφού έπεφταν γρήγορα επάνω του δύο και τρεις παίκτες της ΑΕΛ. Για αυτό στα μέσα του πρώτου μέρους ο Ράτκο Ντόστανιτς τον πέρασε αριστερά, γύρισε το σχήμα από 4-2-3-1 σε 4-4-2, με τον Γιακουμάκη δίπλα στον Μάντζιο. Οι δύο κεντρικοί χαφ, ωστόσο, Κουλιμπαλί και Μαχαίρας, δεν είναι παίκτες που μπορούν να περάσουν κάθετες μπαλιές και έτσι η δυσκολία στη δημιουργία συνεχίστηκε.

Από την άλλη μεριά η ΑΕΛ έκανε αμυντικό παιχνίδι στο πρώτο 45λεπτο. Πρόσεχε κυρίως πώς θα διαφυλάξει το μηδέν. Ο Ναζλίδης πολλές φορές έφευγε από τη γραμμή κρούσης, το χώρο δράσης του, πήγαινε κεντρικά για να δίνει βοήθειες, με τον Αβραάμ να ανεβαίνει στη θέση του. Στο 45', ο Ναζλίδης πέρασε μια τρομερή κάθετη πάσα στον Ρέντζα, ο οποίος από δεξιά έκανε το γύρισμα, αλλά ο Ντοντό δεν πρόλαβε να σουτάρει, με αποτέλεσμα να διώξει σε κόρνερ ο Κουλιμπαλί. Γενικά ένα κλειστό πρώτο μέρος, με υπερβολικά πολλά λάθη.

Keywords
Τυχαία Θέματα