Χωρίς Λέοβατς στο φιλικό με Ανόρθωση

Συμπεριλήφθηκε στην αποστολή που γνωστοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (20/7), ο Μαρίν Λέοβατς, εντούτοις, δε θα αγωνιστεί τελικά στο αποψινό φιλικό παιχνίδι που θα δώσει ο ΠΑΟΚ, στην Τούμπα (20.30), με την Ανόρθωση.

Ο Κροάτης αμυντικός, όπως γνωστοποιήθηκε σήμερα από την ΠΑΕ, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς στην προπόνηση της Πέμπτης (20/7) και κατόπιν συνεννόησης με το γιατρό της ομάδας, κρίθηκε προτιμότερο να προφυλαχθεί από τη δοκιμασία με τους Κύπριους, καθώς ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς,

όπως τονίστηκε, δε σκοπεύει να ρισκάρει χρησιμοποίησή του εν όψει των ευρωπαϊκών αγώνων του «Δικεφάλου» με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ.

Διευκρινίστηκε, επίσης, πως δεν έγινε συζήτηση με τον ποδοσφαιριστή σχετικά με το μέλλον του στην ομάδα ή το χρόνο συμμετοχής του στις υποχρεώσεις της (σ.σ. πληροφορίες θέλουν τον Κροάτη να δυσαρεστήθηκε διαπιστώνοντας πως δε θα ήταν στο βασικό σχήμα στο τεστ με την Ανόρθωση και παραπονέθηκε για αυτό στον προπονητή του), πως σήμερα το πρωί βρέθηκε κανονικά στη Νέα Μεσημβρία, έκανε θεραπεία, το απόγευμα θα κινηθεί με ατομικό πρόγραμμα και πως αύριο, ενδεχομένως, θα επανακάμψει κανονικά στις προπονήσεις. Ο Λέοβατς αναμένεται να εξεταστεί εκ νέου σήμερα από το γιατρό του ΠΑΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα