Για πρώτη φορά - Χορηγήθηκε άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα

Για πρώτη φορά μετά τη σύλληψή του, αναμένεται, σήμερα, να βρεθεί εκτός φυλακής έστω και για λίγο, ο Δημήτρης Κουφοντίνας.

Ο εκ των αρχηγών της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη, θα πάρει σήμερα την πρώτη του άδεια από τις φυλακές Κορυδαλλού καθώς το αρμόδιο συμβούλιο εξέτασε και έκανε αποδεκτό το αίτημά του για χορήγηση διήμερης άδειας. Είναι η πρώτη φορά που γίνεται δεκτό ανάλογο αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα μετά την καταδίκη του σε 11 φορές ισόβια κάθειρξη για τη συμμετοχή του

στην οργάνωση 17Ν.

Η είδηση προκάλεσε την έντονη αντίδραση τόσο του Κυριάκου Μητσοτάκη όσο και της Ντόρας Μπακογιάννη. Με ανάρτησή του στο twitter, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σημειώνει ότι οποιαδήποτε άδεια στον Κουφοντίνα είναι αδιανόητη. « Όχι μόνο για τις απεχθείς πράξεις του που στρέφονταν κατά της Δημοκρατίας, αλλά και γιατί δεν έχει εκφράσει ποτέ καμία μεταμέλεια γι` αυτές και παραμένει ιδεολογικός καθοδηγητής της νέας γενιάς τρομοκρατών», υποστηρίζει ο Κ. Μητσοτάκης.

«Τον θεωρώ επικίνδυνο τον κ. Κουφοντίνα. Ποιος θα μας δώσει εγγυήσεις όταν θα κυκλοφορεί για δύο ημέρες ελεύθερος;» λέει, από την πλευρά της η Ντόρα Μπακογιάννη σε ανάλογη ανάρτηση.

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα