Χόρευε στη βροχή ο Ρόσι! (vid)

Ο Βαλεντίνο Ρόσι ήταν ο μεγάλος νικητής του βρόχινου αγώνα στο Σίλβερστοουν κι έμεινε μόνος πρώτος στη βαθμολογία. Δεύτερος ο απίστευτος Πετρούτσι, τρίτος ο Ντοβιτσιόζο, και πάλι πτώση για τον Μαρκέθ!

Το τρίγωνο των Βερμούδων. Ο δίσκος της Φαιστού. Το εξωγήινο σήμα WOW. Το αίνιγμα του Κρύπτος. Ο κόσμος είναι γεμάτος από άλυτα μυστήρια και, απ' ό,τι φαίνεται, ήρθε να προστεθεί ακόμα ένα: ο Βαλεντίνο Ρόσι στα 37 του χρόνια έχει βρει κάποιο ανεξήγητο μυστικό και συνεχίζει εν έτει 2015 να οδηγεί σα να είναι

25ρης.

Στον σημερινό αγώνα της Βρετανίας για το MotoGP- το οποίο ξεκίνησε με καθυστέρηση λόγω της βροχής- ο «Γιατρός» παρέδωσε επί 40, περίπου, λεπτά δωρεάν μαθήματα ταλέντου, οδήγησης και τακτικής σε υψηλό επίπεδο, πήρε την 4η φετινή του νίκη (με 12/12 βάθρα την τρέχουσα σεζόν) και έμεινε ξανά μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, 12 βαθμούς μπροστά από τον teammate του Χόρχε Λορένθο που τερμάτισε 4ος.

Γι' ακόμα μία φορά ο μεγάλος χαμένος ήταν ο δύο σερί φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Μαρκ Μαρκέθ, που επέστρεψε στην αγαπημένη και στοργική αγκάλη των πτώσεων: έπεσε, στην προσπάθειά του να κυνηγήσει το Ρόσι, γι' ακόμα μία φορά (4η πτώση φέτος) και έριξε λευκή σημαία στη διεκδίκηση του φετινού στέμματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα