Χιμένεθ: «Με απασχολεί η κούραση»

Ο Μανόλο Χιμένεθ και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος «ανακρίθηκαν» διεξοδικά από φίλους της ΑΕΚ, στην ειδική εβδομαδιαία εκπομπή της Nova που έχει τα δικαιώματα των αγώνων της Super League. Πέραν όλων όσα εχουν ειπωθεί τις τελευταίες ημέρες, υπήρξε και επικαιρότητα καθώς κλήθηκαν τα σχολιάσουν την σημερινή απόφαση τιμωρίας της έδρας της ΑΕΚ

με δύο αγωνιστικές.

«Θέλω να πω κάτι στον κόσμο. Θα χρειαστούμε την βοήθεια όλων. Σε αυτό που έγινε με τον ΟΣΦΠ και με την Αούστρια, έχει μεγάλο μερίδιο ο κόσμος. Έχει δείξει τρομερή ωριμότητα και δίναμε το παραπάνω εμείς στο γήπεδο. Υπάρχει μια τιμωρία, σε αυτή την ομάδα πρέπει να είμαστε μια γροθιά, πρέπει να είναι λίγο πιο προσεκτικοί οι φιλαθλοι μας, να μην μας στερήσουν την παρουσία τους, είναι σημαντικό να είναι μαζί μας», ήταν η τοποθέτηση του Λάζαρου.

Οσον αφορά την κόπωση των παικτών ενόψει του δύσκολου αγώνα της Κυριακής εναντίον του Αστέρα στην Τρίπολη, ο Μανόλο Χιμένεθ υπογράμμισε: «Αυτό που με απασχολεί είναι η κούραση από την προετοιμασία. Ξεκινήσαμε με κάποιους παίκτες τραυματίες και από τη στιγμή που είναι καλά έπρεπε να παίξουν σε πολλά διαδοχικά παιχνίδια η κούραση συσσωρεύεται. Είναι ένα καλό σημείο να δείξουμε γιατί οι μεγάλες ομάδες κερδίζουν τίτλους όχι γιατί έχουν καλή ενδεκάδα αλλά γιατί έχουν καλό ρόστερ».

Keywords
Τυχαία Θέματα