Χιλιάδες υποψήφιοι για κυβερνητικές - «Μεγαλύτερο φέτος το ποσοστό επιτυχίας»

Χιλιάδες είναι οι υποψήφιοι για τις κυβερνητικές εξετάσεις με την τελευταία εξέταση να πραγματοποιείται στις 14 Οκτωβρίου για την κλίματα Α8.

Μιλώντας στο Μεσημέρι και Κάτι ο Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού Άριστος Κωνσταντίνου ανέφερε ότι οι συγκεκριμένες εξετάσεις είναι θέμα εξάσκησης.

«Πέρσι πέρασαν 2500 και 520 πήραν θέση άρα σημαίνει ότι 1 στους 5 παίρνει θέση. Αν κρίνουμε ότι φέτος οι θέσεις είναι περισσότερες τότε υπολογίζουμε ότι το ποσοστό επιτυχίας θα είναι περισσότερο» ανέφερε αρχικά.

Μιλώντας

για την εξέταση είπε ότι είναι καθαρά θέμα εξάσκησης, «μιλάμε ότι έχουν 30 ερωτήσεις μέσα σε 40 λεπτά άρα πρέπει να απαντήσουν την κάθε ερώτηση σε 80 δευτερόλεπτα. Για να λύσεις περίπλοκές ερωτήσεις πρέπει να ξέρεις τον τρόπο που λύνονται. Δεν είναι απλά όπως την ιστορία που μαθαίνω 5-10 πράγματα και πηγαίνω την επόμενη μέρα και γράφω».

Κλείνοντας ανέφερε ότι έμειναν μόνο οι εξετάσεις της Α8 που είναι για πτυχιούχους στις 14 Οκτωβρίου. «Έχουν 10 μέρες να προετοιμαστούν, η κλίματα Α8 προσφέρει καθαρό μισθό 1600-1700.

Keywords
Τυχαία Θέματα