Χιλιάδες λογαριασμοί σε μακαρίτες από Υδατοπρομήθεια Λ/σιας

Λογαριασμοί του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας έχουν σαν παραλήπτες χιλιάδες άτομα που δεν είναι εν ζωή ή εταιρείες που δεν υφίστανται πλέον.
«Υπάρχει πολύς κόσμος ο οποίος αγοράζει ένα υποστατικό από κάποιον άλλο καταναλωτή μας και δεν έρχεται να το μεταβιβάσει.

Πιθανόν να είναι 30 με 40 χιλιάδες υποστατικά από τα 120 χιλιάδες που έχουμε καταναλωτές.», ανέφερε ο Δ/ντης του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Νίκος Ζαμπακίδης.

Αποτρεπτικό παράγοντα για τη μεταβίβαση τίτλου ιδιοκτησίας ενός υποστατικού αποτελεί το ντεπόζιτο, της

τάξης των 60 ευρώ, που πρέπει να καταθέσει ο καταναλωτής στο Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας.

«Σε ένα πληθυσμό 120 χιλιάδων καταναλωτών, ζητώντας τους να προσέλθουν για να τα μεταβιβάσουν λόγω και την οικονομική κρίσης, ο κόσμος δεν ήθελε να καταθέσει τα 60 ευρώ και έχουμε αντικειμενικές δυσκολίες», είπε ο κ.Ζαμπακίδης.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας μέχρι το τέλος του 2017 οι αλλαγές στα ονόματα των ιδιοκτητών θα γίνονται χωρίς την υποχρέωση των 60 ευρώ για ντεπόζιτο.

«Να καταβάλλεται μόνο το δικαίωμα μεταβίβασης που είναι 4 ευρώ πλέον φπα, δηλαδή, 4,76 σε σύνολο», αναφέρει ο Δ/ντης του ΣυμβουλίουΥδατοπρομήθειας.Να σημειωθεί το γεγονός ότι κάθε επαρχία λειτουργεί αυτοβούλως, λειτουργεί ως ανεξάρτητη οντότητα εξ ου τα τέλη και τα δικαιώματα διαφέρουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα