Εκδόθηκε στην Κύπρο ένας από τους Σέρβους εκτελεστές

Συνελήφθη χθες τα μεσάνυχτα στο αεροδρόμιο Λάρνακας, δυνάμει δικαστικού εντάλματος 43χρονος, ο οποίος καταζητείτο από την Αστυνομία, από τον Ιούνιο του 2017.

Πρόκειται για έναν εκ των δύο φερόμενων Σέρβων εκτελεστών οι οποίοι καταζητούνταν με την κατηγορία ότι ενήργησαν με σκοπό να εκτελέσουν τον Αλέξη Μαυρομιχάλη.

Ο 43χρονος είχε συλληφθεί στα Σκόπια, βάσει διεθνούς εντάλματος σύλληψης, που εκδόθηκε από τις κυπριακές αρχές και στη συνέχεια παραδόθηκε σε αυτές μέσω των προβλεπόμενων από το νόμο διαδικασιών.

Διαβάστε
επίσης: Συνελήφθησαν οι φερόμενοι ως Σέρβοι εκτελεστές στο εξωτερικό

Εναντίον του, διερευνάται υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη φόνου, συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, συμμετοχής και αποδοχής διάπραξης εγκλημάτων και παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και πυρομαχικών.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες, η Ιντερπόλ ενημέρωσε τις κυπριακές Αρχές ότι δύο Σέρβοι, ο οποίοι φέρονται ότι θα έρχονταν στην Κύπρο, με σκοπό να εκτελέσουν τον Αλέξη Μαυρομιχάλη, συνελήφθησαν, ο ένας στη Ρωσία και ο άλλος στα Σκόπια και αναμένεται ν’ αρχίσει η διαδικασία έκδοσής τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα