Χαραλαμπίδης:'' Στο ΑΠΟΕΛ φτιάχνονται πρωταθλητές'' (video)

Ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης δήλωσε πανευτυχής για την κατάκτηση του 25ου τίτλου στην ιστορία του συλλόγου. Είπε πολλά και ενδιαφέροντα και έστειλε ξεκάθαρα μηνύματα. Αυτό ήταν το 17ο τρόπαιο που πανηγύρισε με την γαλαζοκίτρινη φανέλα.

Αναλυτικά:

Είναι η στιγμή για να πανηγυρίσουμε και η στιγμή για γλέντι. Από τον Ιούνιο μέχρι σήμερα περάσαμε πολλά εμπόδια. Τραυματισμοί, αλλαγές προπονητών και άλλα πολλά. Όλα αυτά δίνουν μεγαλύτερη αξία στην επιτυχία. Το ταλέντο

αυτής της ομάδας έδωσε κάποιες νίκες. Το πρωτάθλημα ήρθε μέσα από την ομαδική δουλειά και το πνεύμα νικητή που καλλιεργείται στον Αρχάγγελο. Στο ΑΠΟΕΛ φτιάχνονται πρωταθλητές. Η καρδιά του πρωταθλητή είναι πολύ μεγάλο πράγμα. Όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Ήμασταν στο -7, όμως τα αφήσαμε όλα πίσω. Σπάσαμε όλα τα ρεκόρ και τώρα γράφουμε ιστορία. Είναι το τέταρτο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Είμαι πολύ περήφανος για όλους. Αξίζουν όλοι συγχαρητήρια. Το τελευταίο διάστημα δεν είχα πολλά λεπτά συμμετοχής. Με λυπούσε ιδιαίτερα αυτό. Το ΑΠΟΕΛ είναι όλη μου η ζωή. Δουλεύω ως επαγγελματίας και αν χρειαστεί να δώσω νερό στο συμπαίκτη μου, θα το κάνω. Όλα είναι στο βωμό της υπηρεσίας. Αυτή η φιλοσοφία που υπάρχει στο ΑΠΟΕΛ, είναι πολύ σημαντική. Αυτό είναι το ΑΠΟΕΛ και για αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Πλέον είναι μια μεγάλη πρόκληση η ευρωπαϊκή πορεία. Όλες οι κατακτήσεις έχουν τις δυσκολίες τους. Όλα τα πρωταθλήματα ήταν πολύ σημαντικά. Αυτό που κρατάμε είναι όλες τις δυσκολίες της χρονιάς. Είναι το 17ο τρόπαιο που πανηγυρίζω με το ΑΠΟΕΛ. Είμαι χαρούμενος, πανευτυχής και ευλογημένος που ανήκω σε αυτή την ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα