Χάος και ξύλο πριν τη «μάχη» Μαρσέιγ - Παρί (pics)

Οπαδοί της Μαρσέιγ ήρθαν σε σύγκρουση με την αστυνομία, λίγες ώρες πριν της αναμέτρηση της ομάδας τους με την Παρί Σεν Ζερμέν για το γαλλικό πρωτάθλημα.

Η Μαρσέιγ υποδέχεται σήμερα (22:00) την Παρί Σεν Ζερμέν σε μια δυνατή «μάχη» στο πλαίσιο της Ligue 1 με τους οπαδούς της ΟΜ να δίνουν τη δική τους με τις αστυνομικές δυνάμεις της πόλης, λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του παιχνιδιού.

Το Le Classique,

βλέπει φέτος το μεγάλο σύλλογο του Παρισιού πιο ενισχυμένο από ποτέ να επισκέπτεται τη μισητή αντίπαλο Μαρσέιγ στο Σταντ Βελοντρόμ​ και οι οπαδοί της ομάδας της Μασσαλίας προκάλεσαν χάος στους δρόμους, πριν από την «σύγκρουση» των δύο ομάδων.

Οι οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν απαγορεύτηκε να ταξιδέψουν στο Νότο για το ματς, αλλά οι δρόμοι γύρω από το Σταντ Βελοντρόμ έγιναν... αυτόπτες μάρτυρες σκληρών συγκρούσεων των οπαδών των φιλοξενούμενων με τις αστυνομικές δυνάμεις που έκαναν χρήση δακρυγόνων και αντλιών νερού.

Ορισμένοι από τους χούλιγκαν συνελήφθησαν καθώς έριξαν αντικείμενα στους άνδρες της αστυνομίας και τα αυτοκίνητά τους και άναψαν φωτιές μετατρέποντας την ατμόσφαιρα σε πολεμικό πεδίο. Οι δρόμοι αποκλείστηκαν σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσουν ότι το πρόβλημα θα περιοριστεί αλλά αυτή η επιλογή επιδείνωσε την κατάσταση.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Keywords
Τυχαία Θέματα