Χάνει το «clasico» και ο Ράκιτιτς

Νέα δυσάρεστα νέα για την Μπαρτσελόνα καθώς μετά τον Λιονέλ Μέσι και ο Ιβάν Ράκιτιτς δεν θ' αγωνιστεί στο μεγάλο ντέρμπι του ισπανικού πρωταθλήματος κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, που θα γίνει στις 21 του μηνός στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Ο Κροάτης διεθνής μέσος τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο χθεσινό παιχνίδι με την ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ για τους ομίλους του Champions League.



Οι πρώτες εκτιμήσεις

κάνουν λόγο ότι ο Ράκιτιτς θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της Μπαρτσελόνα για περίπου ένα μήνα, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα είναι διαθέσιμος για το «clasico» με τη Ρεάλ Μαδρίτης σε δύο εβδομάδες.

Από το μεγάλο αυτό παιχνίδι θ' απουσιάσει και ο Μέσι, καθώς η αποθεραπεία του πηγαίνει πιο αργά από ό,τι είχε αρχικά εκτιμηθεί και η συμμετοχή του στο ντέρμπι έχει ουσιαστικά αποκλειστεί, καθώς δεν έχει αρχίσει καν τρέξιμο και σύμφωνα με τις νέες εκτιμήσεις θα επιστρέψει στη δράση στις αρχές Δεκεμβρίου.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ είχε τραυματιστεί στις 26 Σεπτεμβρίου και υπολογιζόταν ότι θα λείψει 7-8 εβδομάδες από την αγωνιστική δράση, αλλά το ιατρικό τιμ της «Μπάρτσα» κρίνει πως ακόμη δεν είναι σε θέση να αρχίσει προπονήσεις και πρέπει να κάνει ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γόνατο του.

Keywords
Τυχαία Θέματα