Χάνει Ράμσεϊ η Άρσεναλ για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες

Η Άρσεναλ θα στερηθεί των υπηρεσιών του Άαρον Ράμσεϊ έως τα τέλη Νοεμβρίου, καθώς ο Ουαλός μέσος τραυματίστηκε στον ιγνυακό τένοντα στη διάρκεια του νικηφόρου (2-0) αγώνα της Τρίτης με την Μπάγερν Μονάχου για τον 6ο όμιλο του Champions League, στον οποίο μετέχει και ο Ολυμπιακός.

Ο Ράμσεϊ, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε την περυσινή σεζόν από προβλήματα στον ιγνυακό τένοντα, αντικαταστάθηκε στο 57ο

λεπτό της αναμέτρησης στο Λονδίνο και ο προπονητής των «κανονιέρηδων», Αρσέν Βενγκέρ, δήλωσε ότι ο παίκτης του είναι «πολύ πεσμένος» για την τελευταία... αναποδιά που του συνέβη. Ο Ράμσεϊ είχε μόλις αρχίσει να επιστρέφει στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση, καθως σκόραρε στα προηγούμενα δύο παιχνίδια του για την Άρσεναλ και την εθνική Ουαλίας.

Ο Βενγκέρ άφησε να εννοηθεί ότι ο τραυματισμός του Ράμσεϊ είναι αποτέλεσμα του «φορτωμένου» αγωνιστικού προγράμματός του, καθώς έχει ήδη «γράψει» 17 συμμετοχές στην τρέχουσα σεζόν. Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Άρσεναλ, ο Αλσατός προπονητής δήλωσε: «Έκανε εξετάσεις σήμερα, αλλά είναι εκτός. Πιστεύω ότι θα είναι εκτός τουλάχιστον μέχρι την επόμενη διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Με την (τελευταία) διακοπή για τις εθνικές ομάδες, το γεγονός ότι έπαιξε με την Ανδόρα σίγουρα κόστισε στον (Γκάρεθ) Μπέιλ και στον ίδιο».

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο Ράμσεϊ θα χάσει τον σαββατιάτικο αγώνα με την Έβερτον, καθώς και το ντέρμπι του βόρειου Λονδίνου με την Τότεναμ στις 8 Νοεμβρίου.

Ο Βενγκέρ επιβεβαίωσε επίσης ότι ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας της Άρσεναλ, Νταβίντ Οσπίνα, θα παραμείνει πιθανότατα εκτός δράσης για το ίδιο διάστημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα