Χ. Μανώλη: «Η ευκαιρία για αλλαγή» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Στο Ράδιο Πρώτο και στον Στέλιο Παπαμωϋσέως μίλησε ο υποψήφιος για την προεδρία της ΚΟΠ Χαράλαμπος Μανώλη. Ο πρωην πρόεδρος της εταιρείας Ανόρθωσης αναφέρθηκε στους στόχους που έχει όταν και εφόσον εκλεγεί πρόεδρος της Ομοσπονδίας.

Απόσπασμα των δηλώσεων του…περισσότερα στο ηχητικό

«Πρέπει να σας πως ότι σαν Ανόρθωση έχουμε παραμείνει πιστοί στις εξαγγελίες μας προς το κοινό. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς είχαμε ταχθεί κάθετα στο θέμα αλλαγής προέδρου της ΚΟΠ.

Οφείλαμε να κατεβάσουμε υποψήφιο για να διεκδικήσει την προεδρία της ΚΟΠ».

«Θέλω να σας πω ότι κατά καιρούς κάναμε διεργασίες . Είμαστε σε επαφή με συναδέλφους μας και ευελπιστούμε ότι θα έχουμε τον αριθμό που απαιτείται για να γίνουν εκλογές. Πρέπει να βρεθούν τέσσερα σωματεία για να μας υποστηρίξουν για να γίνουν εκλογές».

«Ο πρώτος στόχος είναι να τεθεί και επισημά οι υποψηφιότητα για να γίνουν οι εκλογές. Αν γίνε αυτό θα έχουμε αρκετά καλές πιθανότητες».

«Αυτό είναι δεδομένο. Το θέμα είναι ότι δίνουμε την ευκαιρία και σε άλλα σωματεία να πουν ότι κύριοι εμείς δεν θέλουμε το κατεστημένο. Υπάρχει μια καινούργια προοπτική και αυτή είναι η ευκαιρία».

«Δεν επιστρέφω στην εταιρεία της Ανόρθωσης. Δεν είχα επιδιώξει να γίνω πρόεδρος της εταιρείας. Βοήθησαν για να γίνει η εταιρεία και ήταν προσωρινό»

«Θα στηριχθούμε πάνω σε δυο πυλώνες. Οικονομική στήριξη των σωματείων με μια σειρά μέτρων. Ο δεύτερος πυλώνας θα είναι να επαναφέρουμε την αξιοπιστία του Κυπριακού ποδόσφαιρου πίσω»

Keywords
Τυχαία Θέματα