Μπράγκα - Σιόν 2-2

Τα δύο γκολ του Φάνη Γκέκα δεν ήταν αρκετά για τη Σιόν, η οποία έμεινε στο 2-2 με την Μπράγκα στην Πορτογαλία και ως εκ τούτου έμεινε εκτός της φάσης των "16" του Europa League.

Το φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση, Μπράγκα, μπήκε καλύτερα στο ματς, ωστόσο η Σιόν ήταν εκείνη που στην πρώτη της φάση κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Φάνη Γκέκα! Στο 16' ο Έλληνας επιθετικός δέχθηκε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι από σέντρα του Ασιφουά

και με τακουνάκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Η απάντηση από τους γηπεδούχους ήρθε στο 27' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζόσουε που έφερε το ματς στα ίσα.

Το ματς απέκτησε γρήγορο ρυθμό και δύο λεπτά αργότερα, ο Γκέκας έκανε δύο τα προσωπικά γκολ του στο παιχνίδι, "γράφοντας" από κοντά με δεύτερη προσπάθεια το 1-2, σκορ που θα οδηγούσε σε παράταση. Τελικά, στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και συγκεκριμένα στο 48' η Μπράγκα ισοφάρισε και πάλι με ωραίο πλασέ του Στοϊλίκοβιτς, παίρνοντας ξανά στα χέρια της την πρόκριση.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν μέχρι το τέλος, έφτασαν μία "ανάσα" από το γκολ στις καθυστερήσεις, όταν το σουτ του Ρίφλι σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, το 2-2 όμως έμεινε μέχρι το φινάλε, με αποτέλεσμα οι Ελβετοί να αποκλειστούν από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Πηγή: Contra.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα