Μπουρτζιού:Σε πολιτικό επίπεδο η αξιολόγηση για Μοντ Πελεράν

Κάναμε το καθήκον μας, όπως είχε σχεδιαστεί, και από δω και πέραν οι αξιολογήσεις θα γίνουν σε πολιτικό επίπεδο, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, Μπαρίς Μπουρτζιού, στον παράνομο “Μπαϊράκ”, λίγο πριν την ενημέρωση του Τ/κ ηγέτη από τον διαπραγματευτή και εκπρόσωπό του στην ομάδα εργασίας των τεχνοκρατών που συνήλθε στο Μοντ Πελεράν, Οζντίλ Ναμί.

Όπως μεταδίδει στην ιστοσελίδα του ο “Μπαϊράκ” και μεταδίδει το ΚΥΠΕ, η ενημέρωση ολοκληρώθηκε στην παρουσία όλης της διαπραγματευτικής ομάδας

της τ/κ πλευράς. Ο κ. Μπουρτζιού δήλωσε ότι όλα βαίνουν όπως είχαν σχεδιασθεί. Ο κ. Ναμί επέστρεψε στα κατεχόμενα χθες βράδυ.

Σημειώνεται ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης ενημερώθηκε σήμερα, Σάββατο, από το διαπραγματευτή, Ανδρέα Μαυρογιάννη, για το αποτέλεσμα των συζητήσεων της ομάδας εργασίας των τεχνοκρατών για την ασφάλεια και τις εγγυήσεις, στο Μοντ Πελεράν, ενώ και ο κατοχικός ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί, έτυχε ενημέρωσης το Σάββατο το πρωί από το διαπραγματευτή της τ/κ πλευράς, Οζντίλ Ναμί.

Keywords
Τυχαία Θέματα