Μπλοκαρισμένο εν μέρει το οδικό δίκτυο λόγω κακοκαιρίας

Συνεχίζονται τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο των ορεινών περιοχών, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν.Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο δρόμος Σπηλιών – Λαγουδερών, συνεχίζει να είναι κλειστός λόγω κατολίσθησης.


Οι ακόλουθοι δρόμοι είναι ανοικτοί ΜΟΝΟ για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.

Επαρχία Λεμεσού
Πλατρών – Τροόδους
Προδρόμου – Τροόδους
Καρβουνά - Τροόδους

Επαρχία Λευκωσίας
Παλαιχωρίου - Αγρού
Άλωνας – Αγρού
Μαχαιρά – Κιονιών

Διαμέρισμα Μόρφου
Σπηλιών –

Αγίας Ειρήνης

Δείτε εδώ: Ο καιρός μέχρι Παρασκευή: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας

Οι οδηγοί καλούνται να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους αναμμένα.

Θα πρέπει επίσης οι οδηγοί να έχουν υπόψη τους ότι λόγω των ευμετάβλητων καιρικών συνθηκών που επικρατούν, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο, κυρίως στις ορεινές περιοχές παρουσιάζει συνεχείς αλλαγές.

Όλες οι αλλαγές στο οδικό δίκτυο λόγω των καιρικών συνθηκών θα γίνονται άμεσα στην κατηγορία ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ στο Application της Αστυνομίας Κύπρου, καθώς επίσης στη νέα ενημερωτική σελίδα www.cypruspolicenews.com και στους λογαριασμούς των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης της Αστυνομίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα