Μπήκε με το δεξί η Κύπρος

Νίκη 3-2 επί της Αρμενίας για τα προκριμαιτκά Παγκοσμίου Κυπέλλου Futsal

Με σημαντική νίκη της Εθνικής μας επί της Αρμενίας άρχισε στην αίθουσα «Τάσσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία» η δράση της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου Futsal 2016. Μια νίκη που ήρθε με παλληκαρίσιο τρόπο και ενισχύει τις ελπίδες μας για πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτήν τη διαδρομή της προκριματικής φάσης. Η Κύπρος,

όπως είναι γνωστό, φιλοξενεί τον 4ο όμιλο της ευρωπαϊκής ζώνης, όπου συμμετέχουν επίσης Αρμενία, Εσθονία και Λετονία. Σύμφωνα με τους σχεδιασμούς της FIFA, η ομάδα που θα εξασφαλίσει την πρώτη θέση θα συνεχίσει στον επόμενο γύρο (main round).

Η Εθνική μας με τρία τέρματα του Μάρκου Ιωάννου νίκησε με 3-2 την Αρμενία και δημιούργησε εξαιρετικές προϋποθέσεις για τη συνέχεια και τον στόχο της πρόκρισης. Πανάξια η επιτυχία της ομάδας μας, που με αποφασιστικότητα ξεπέρασε το άγχος της πρεμιέρας. Προηγήθηκε με 2-0, έχασε φάσεις για να διευρύνει στο σκορ, ισοφαρίστηκε και τελικά κατάφερε να κερδίσει.

"Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν και τη μεγάλη τους νίκη απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. Συνεχίζουμε με την ίδια σοβαρότητα την προσπάθειά μας", ανέφερε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο ομοσπονδιακός μας προπονητής, Γιάννος Μυλωνάς. Η Εθνική μας σήμερα, στις 19:00, θα αντιμετωπίσει την Εσθονία, που χθες έχασε με 6-2 από τη Λετονία. Νωρίτερα (16:30) θα διεξαχθεί ο αγώνας Αρμενία - Λετονία.

Κύπρος: Οδυσσέως, Μ. Ιωάννου, Μανώλη, Ομήρου, Κ. Ανδρέου (αρχική πεντάδα), Ευριπίδου, Παπαδόπουλος, Αλεξίου, Βασιλείου, Χριστοδούλου, Κουλουμπρής, Τουμαζής, Περικλέους, Λειβαδιώτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα