Σφοδρή αντιπαράθεση Ν. Παπαδοπουλου-Χ.Χριστοφίδη για το "γλωσσάρι"

Σφοδρή αντιπαράθεση ξέσπασε ανάμεσα στον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον Χρίστο Χριστοφίδη, ενός εκ των συγγραφέων του «γλωσσαριού», μετά τη δημοσίευση email του πρώτου προς τα μέλη της Ένωσης Συντακτών και της Επιτροπής Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ

έδωσε στη δημοσιότητα το email του κου Χριστοφίδη στο οποίο φαίνεται πως ο ίδιος συμμετείχε στην κατάρτιση του εγχειριδίου αλλά και το ότι άπαντες των αναγραφόμενων είχαν γνώση των γεγονότων ή/και συμμετείχαν σε αυτά.

Αυτό είναι το email που αποκαλύπτει ότι το #γλωσσάρι
συντάχθηκε σε πλήρη γνώση της Ένωσης Συντακτών Κύπρου και της Επιτροπής Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας pic.twitter.com/JzKNcA1O6L

— Νικόλας Παπαδόπουλος (@NicholasPapadop) July 13, 2018

Στη συνέχεια ο κος Χριστοφίδης απάντησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, κάνοντας λόγο για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, αλλά και αφήνοντας αιχμές για «εθνικιστική υστερία» και «φασίζουσα νοοτροπία».

Τέλος, ο Νικόλας Παπαδόπουλος επέστρεψε τα πυρά λέγοντας ότι "χαφιές είναι εκείνος που συμφωνεί με τη νομιμοποίηση του παράνομου ψευδοκράτους.

Προς τον Γ.Γ. της Ένωσης Συντακτών Κύπρου.
«Χαφιές» είναι εκείνος που συμφωνεί με τη νομιμοποίηση του παράνομου ψευδοκράτους αποκαλώντας το «τουρκοκυπριακή διοίκηση». #γλωσσαρι

— Νικόλας Παπαδόπουλος (@NicholasPapadop) July 13, 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα