Μπεργκ: «Οι Ιταλοί έπαιξαν βρόμικα, πόλεμος η ρεβάνς»!

Ο Μάρκους Μπεργκ αποκάλυψε τον τρόπο που οι Ιταλοί προσπάθησαν να εκμαιεύσουν την αποβολή του και πρόβλεψε ότι η ρεβάνς του «Σαν Σίρο» θα είναι μάχη μέχρις εσχάτων.

Σε μία μάχη εντυπώσεων έχουν μπει Σουηδοί και Ιταλοί μετά το τέλος του πρώτου μπαράζ, προκειμένου να έχουν όσο το δυνατόν καλύτερη διαιτησία στον επαναληπτικό του «Σαν Σίρο». Κεντρικό πρόσωπο της διαμάχης τους, ο Μάρκους Μπεργκ ο οποίος είδε κάρτα στο πρώτο λεπτό του αγώνα μετά από σύρραξη που προκλήθηκε έπειτα από αγκωνιά του Τοϊβόνεν στον Μπονούτσι.

Στη φάση αυτή

έχουν επικεντρωθεί τα ιταλικά παράπονα (ο Μπονούτσι έσπασε την μύτη του), που υποστηρίζουν ότι ο Τούρκος διαιτητής Τσακίρ έπρεπε να αποβάλλει τον Τοϊβόνεν.

Ωστόσο, υπάρχει και μία άλλη φάση στην επανάληψη όπου ο κιτρινισμένος Μπεργκ φαίνεται να απωθεί με το χέρι του τον Ντε Ρόσι: «Οι Ιταλοί έπαιξαν βρόμικα. Από το πρώτο λεπτό και μετά προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να με βγάλουν από το ματς με δεύτερη κάρτα. Στη συγκεκριμένη φάση ο Ντε Ρόσι τράβηξε το χέρι μου για να πάει στο λαιμό του», σχολίασε ο Μάρκους Μπεργκ και συνέχισε: «Στην Ιταλία μας περιμένει ένας πόλεμος. Ελπίζω να έχουμε ένα διαιτητή ο οποίος δεν θα λυγίσει εύκολα στην πίεση».

Keywords
Τυχαία Θέματα