Μπέρδεμα με τις κλήσεις της Εθνικής Γκάνας

Η διαμάχη μεταξύ του ομοσπονδιακού προπονητή, Αβραάμ Γκράντ και της ομοσπονδίας της χώρας για τους παίκτες που θα κληθούν στο Copa Africa 2017, θέτει σε αμφιβολία την παρουσία πολλών παικτών στη διοργάνωση.

Ο Μουμπάρακ Γουακάσο προετοιμάζεται για την πρόκληση του Copa Africa 2017, που θα συμμετάσχει με τη Γκάνα και προς το παρόν, δεν ασχολείται με τα τεκταινόμενα στον Παναθηναϊκό. Ή τουλάχιστον,

αυτό θα συμβεί εάν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο στην πατρίδα του...

Η γκανέζικη εφημερίδα "Graphic Sports" αναδεικνύει το μπέρδεμα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της χώρας και του ομοσπονδιακού προπονητή, Αβραάμ Γκραντ, αναφορικά με τις κλήσεις για το Copa Africa 2017.

Ο Γκραντ παρέδωσε τη λίστα με τους 30 ποδοσφαιριστές της προεπιλογής, αλλά τα ονόματα δεν εγκρίθηκαν από τους διοικούντες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η εκτελεστική επιτροπή της ομοσπονδίας κάλεσε τον Ισραηλινό προπονητή να έρθει νωρίτερα από το Λονδίνο, για να έχουν διαβουλεύσεις.

Η προετοιμασία της Γκάνας αρχίζει την Τετάρτη (28/12), οι ποδοσφαιριστές έχουν ειδοποιηθεί να μεταβούν στην πρωτεύουσα Άκρα, αλλά οι επίσημες κλήσεις δεν έχουν ανακοινωθεί διότι κάποιοι εκ των κορυφαίων στελεχών επιθυμούν να επιβάλλουν ποδοσφαιριστές...

Θεωρητικά, ο Γουακάσο θα κληθεί στην τελική 23άδα, ωστόσο θεωρείται επισφαλής επειδή στο πρόσφατο παρελθόν είχε έριδες με ανθρώπους της ομοσπονδίας, ακόμα και με τον υφυπουργό Αθλητισμού, όπως ισχυριζόταν μερίδα του Τύπου της χώρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα