Μπέιν: "Σημαντικό να παίρνεις το αποτέλεσμα" (vid)

Ικανοποιημένος μόνο από τη νίκη εμφανίστηκε στη διάσκεψη Τύπου ο Μάριο Μπέιν. Ο Ολλανδός τεχνικός δεν έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του, όμως, τόνισε ότι είναι αρχή της χρονιάς, γίνονται λάθη και ήταν σημαντικό που οι ποδοσφαιριστές έδειξαν θέληση.

«Στo πρώτο ημίχρονο δώσαμε ένα 20λεπτο στον αντίπαλο. Δεν είχαμε καλή εμφάνιση και ο αντίπαλος ήταν επικίνδυνος και μπορούσε να σκοράρει. Ευτυχώς δεν το πληρώσαμε, μετά βελτιώσαμε την εμφάνιση

μας, είχαμε την κατοχή και το δοκάρι. Είναι αλήθεια ότι δεν φτιάξαμε πολλές ευκαιρίες και δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο ελέγχαμε το παιχνίδι, προέκυψαν όμως και πάλι κάποια προβλήματα. Στο τέλος μένει το αποτέλεσμα. Το 1-0 θα μας δώσει τη δύναμη για τη συνέχεια»

Αν έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση

«Δεν είπα ότι είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση της ομάδας. Σημαντικό στην Ευρώπη να παίρνεις το αποτέλεσμα. Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι πλέον. Θα έπρεπε να φτιάξουμε περισσότερες ευκαιρίες. Θα πρέπει να συνεχίσουμε όπως δουλεύουμε. Προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο από πίσω και σίγουρα θα δείτε καλύτερα παιχνίδια στο μέλλον. Η ένταση ήταν καλή αν και ήταν το πρώτο παιχνίδι. Υπήρχαν και δύο ευκαιρίες του αντιπάλου που θα έκαναν δύσκολα τα πράγματα για μας. Ευτυχώς δεν σκόραραν».

Για την αλλαγή του Ορ

«Δεν μπορούσε να συνεχίσει αφού είχε ένα πρόβλημα από κλωτσιά που του δημιούργησε σκίσιμο. Ήταν καλύτερο να βγει εκτός για να τον έχουμε στη συνέχεια».

Για τις απαιτήσεις του κόσμου

«Ο κόσμος θέλει να βλέπει την ομάδα να βάζει πέντε γκολ αλλά δεν μπορεί να γίνεται αυτό που θέλει. Είδα και τα άλλα αποτελέσματα. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια».

Για το ότι θα αποτελέσει αποτυχία αν δεν προκριθεί η ομάδα

«Αυτό που είπα στους παίκτες μου είναι ότι η Ευρώπη είναι ένας από τους μεγάλους μας στόχους μας. Το αποτέλεσμα είναι καλό όμως θα πρέπει να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Είναι σημαντικό για το ΑΠΟΕΛ αλλά και για τους παίκτες να προκριθούμε».

>

Keywords
Τυχαία Θέματα