Μπαρτσελόνα: Προτεραιότητα ο Κουτίνιο

Ο Βραζιλιάνος διεθνής της Λίβερπουλ, Φιλίπε Κουτίνιο αποτελεί πρωταρχικό στόχο της Μπαρτσελόνα για το καλοκαίρι, με τους «μπλαουγκράνα» να έχουν ήδη προσεγγίσει τον μάνατζερ του παίκτη, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα.

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Ρόμπερτ Φερνάντες έχει κατατάξει τον Φιλίπε Κουτίνιο στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της ομάδας εν όψει καλοκαιριού, καθώς εκτιμά ότι η ευχέρεια του παίκτη να αγωνίζεται σε πληθώρα

θέσεων της μεσαία γραμμής, θα εξαλείψει τις παθογένειες που ανέκυψαν τη φετινή σεζόν.

Εμπόδιο για τους «μπλαουγκράνα» αποτελεί η πρόσφατη επέκταση του συμβολαίου του παίκτη με τη Λίβερπουλ, με τον ίδιο να αμείβεται με 5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, αποτελώντας τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην ιστορία του συλλόγου.

Η Μπαρτσελόνα είναι υποχρεωμένη να προσφέρει στον παίκτη ένα παχυλό συμβόλαιο, που θα τον θέσει στην ίδια κλίμακα με τους Αντρές Ινιέστα και Ζεράρ Πικέ, γεγονός που δυνητικά μπορεί να δημιουργήσει τριβές στους κόλπους της ομάδας.

Πάντως, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, οι Καταλανοί είναι αποφασισμένοι να υπερκεράσουν κάθε εμπόδιο για να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του Κουτίνιο, με τον Ρόμπερτ Φερνάντες να έχει ήδη προσεγγίσει τον μάνατζερ του παίκτη, ώστε να προετοιμάσει το έδαφος για το καλοκαίρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα