Μπαλταζάρ: «Είδα την αντίδραση της Πρόγκρες»

Για τον αυριανό επαναληπτικό αγώνα κόντρα στην Πρόγκρες μίλησε σήμερα ο προπονητής της ΑΕΛ, Μπρούνο Μπαλταζάρ, και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Κέβιν Λαφράνς.

Διαβάστε τι δήλωσαν:

«Αύριο περιμένω ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είδα την αντίδραση αυτή της ομάδας, όταν αγωνίστηκαν κόντρα στην Ρειντζερς. Είμαι σίγουρος πως θα έρθει για να κερδίσει και να προκριθεί. Παίξαμε το πρώτο ημίχρονο και φέραμε ένα καλό αποτέλεσμα, και τώρα παίζουμε το δεύτερο. Αυτό που δεν θέλω να επαναλάβουμε,

είναι το πρώτο μέρος του πρώτου αγώνα. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε την Πρόγκρες. Με την συμπαράστασή του κόσμου μας, θα κερδίσουμε τον αγώνα και θα προκριθούμε».

«Η προσέγγισή μας θα είναι η ίδια. Το αποτέλεσμα αρχίζει από το 0-0. Πρέπει να κερδίσουμε, για να πάρουμε την πρόκριση. Ξέρουμε ότι έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά θα παίξουμε για να κερδίσουμε. Μόνο με αυτό το πνεύμα θα καταφέρουμε να κερδίσουμε»

Κέβιν Λαφράνς

«Όπως είπε ο προπονητής ξέρουμε πως θα είναι δύσκολος ο αυριανός αγώνας. Ξέρουμε τι δουλειάς μας και τι πρέπει να κάνουμε. Κερδίσαμε στον πρώτο αγώνα, δεν ήταν εύκολο. Και όπως είπε ο προπονητής δεν πρέπει να ξεκινήσουμε τον αγώνα όπως τον ξεκινήσαμε στον πρώτο αγώνα. Με την συμπαράσταση του κόσμου μας θέλουμε να τελειώσουμε την δουλειά»

Keywords
Τυχαία Θέματα