Μπαλταζάρ: "Αξίζαμε να κερδίσουμε"

Στενοχωρημένος ο Μπρούνο Μπαλταζάρ από το τελικό 1-1 παρουσιάστηκε στην συνέντευξη Τύπου τονίζοντας πως η ομάδα του άξιζε να πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Ήταν ένα πολύ καλό ντέρμπι, με πολλές ευκαιρίες τέρματα αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε και να πάρουμε τους βαθμούς. Ο Απόλλωνας μπορεί να σκοράρει επειδή έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Αυτό έγινε στο πρώτο μέρος όταν χάσαμε την μπάλα στον χώρο του κέντρου και δεχθήκαμε το γκολ στην αντεπίθεση. Είχε ο Απόλλωνας ένα φάουλ με τον Άλεξ

και τίποτα άλλο. Είχε την μπάλα στην κατοχή του αλλά αν δεν κάναμε λάθη θα πηγαίναμε στο 0-0 στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο μέρος με το σκορ εναντίον μας έπρεπε να πιέσουμε περισσότερο. Ο στόχος μας ήταν να σκοράρουμε στα πρώτα πέντε λεπτά και το καταφέραμε. Ο Απόλλωνας έχασε τον έλεγχο του αγώνα, δημιουργήσαμε 4-5 ευκαιρίες να σκοράρουμε. Δεν θα μιλήσω καν για το πέναλτι, είναι μια ειδική κατάσταση. Αυτά συμβαίνουν. Αξίζαμε τους τρεις βαθμούς, κάναμε τα πάντα και το αξίζαμε. Δεν τα καταφέραμε, από τώρα αρχίζουμε να σκεφτόμαστε το δύσκολο παιχνίδι με τον Εθνικό. Μιλώντας στο fan day είπα στους φίλους μας ότι είναι σημαντικό να στηρίζουν την ομάδα στα δύσκολα. Εντυπωσιακή συμπαράσταση, το μήνυμα μου είναι ότι την επόμενη εβδομάδα έχουμε δύσκολο παιχνίδι με τον Εθνικό".

Keywords
Τυχαία Θέματα