Μπαίνει νερό στ'αυλάκι για προβλήματα προσφυγικών σωματείων

H Κυβέρνηση θα μελετήσει τρόπους για άμβλυνση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα προσφυγικά Σωματεία, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος μιλούσε κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με αντιπροσωπεία των προσφυγικών ποδοσφαιρικών Σωματείων, στην παρουσία του Προέδρου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Κλεάνθη Γεωργιάδη.

Να σημειωθεί ότι η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη να γίνει νωρίτερα, αλλά λόγω των εξελίξεων στο Κυπριακό αναβλήθηκε.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Πρόεδρος αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, ενώ από την πλευρά της, η αντιπροσωπεία των Σωματείων έθεσε υπόψη του Προέδρου Αναστασιάδη τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο σύνολό τους τα προσφυγικά ποδοσφαιρικά Σωματεία.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας διαβεβαίωσε για τη στήριξη της Κυβέρνησης προς τα αθλητικά Σωματεία - και ειδικότερα στα προσφυγικά - καθώς και για τη δική του προσωπική στήριξη. Αφού ανέφερε ότι η Κυβέρνηση θα μελετήσει τρόπους για άμβλυνση των προβλημάτων, σημείωσε ότι ήδη τροχοδρομούνται λύσεις σε κάποια από τα ζητήματα που τέθηκαν ενώπιον του.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα