Αυγουστή: «Να συνεχίσουμε με το ίδιο τέμπο» (δηλ. Κοσμά)

Ο Σοφρώνης Αυγουστή έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη και τόνισε ότι πρέπει να συνεχίσουν με το ίδιο τέμπο για να μείνουν στα ψηλα.

Οι δηλώσεις του:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήριά στους παίκτες μου που δούλεψαν πολύ στον αγωνιστικό χώρο. Τέλειωσε ακόμα ένα παιχνίδι και συνεχίζουμε για τα επόμενα, Πρέπει να συνεχίσουμε με το ίδιο τέμπο για να είμαστε εκεί. Θα το δούμε από εβδομάδας. Υπάρχει ο χρόνος για να καλύψουμε το κενό του Αγγελή, αλλιώς θα προχωρήσουμε με τους ίδιους. Είναι ετοιμοπόλεμοι και μπορούν να ανταποκριθούν σε πολλές θέσεις. Έχουν μεγάλη

ποιότητα, την έβλεπα από την πρώτη ημέρα».

Ο προπονητής του Ερμή, Γιώργος Κοσμά δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα που δίκαια κέρδισε. ‘Έπαιξε ποδόσφαιρο εν αντιθέση με τη δική μου ομάδα. Διαφορετικά προετοιμαστήκαμε και διαφορετικά παίξαμε ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Ήρθε ένα γκολ από το πέναλτι, δυστυχώς το δεύτερο σε ένα καθοριστικό σημείο. Σκότωσε το παιχνίδι το γκολ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Δίκαια κέρδισε ο Απόλλων. Εμείς πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι. Δεν χάθηκε τίποτα από τον στόχο μας. Εξαρτάτε μόνο από τα δικά μας παιχνίδια».

Keywords
Τυχαία Θέματα