Αβέρωφ: Υπάρχει θέμα ηθικής εκ μέρους του ΕΥΡΩΚΟ

Η όλη τοποθέτηση του ΕΥΡΩΚΟ αποδεικνύει πως οι πολιτικοί και το πολιτικό σύστημα παραμένουν γαντζωμένοι στις καρέκλες τους, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, επαναλαμβάνοντας ότι για το κόμμα της συγκυβέρνησης υπάρχει θέμα πολιτικής, δεοντολογίας και ηθικής.

Σε δηλώσεις στη Λεμεσό και κληθείς να σχολιάσει τα όσα ανέφερε χθες σε διάσκεψη Τύπου, κ. Νεοφύτου είπε πως "για μένα υπάρχει θέμα πολιτικό, θέμα δεοντολογίας και ηθικής εκ μέρους

του ΕΥΡΩΚΟ".

"Είναι κόμμα που τους τελευταίους 12 μήνες καταψηφίζει μνημονιακά νομοσχέδια, που αν δεν υπήρχε η υπεύθυνη στάση κάποιων άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης, η Κύπρος θα ήταν σε περιπέτειες και ας σφυρίζουν αδιάφορα πως δεν έχει θέμα", είπε, προσθέτοντας ότι "η όλη τους τοποθέτηση αποδεικνύει ένα πράγμα που είναι και στην αντίληψη των πολιτών, ότι οι πολιτικοί και το πολιτικό σύστημα παραμένουν γαντζωμένοι στις καρέκλες τους".

Σχολιάζοντας τα πιο πάνω στην εκπομπή Μεσημέρι και Κάτι, ο Δημήτρης Συλλούρης αρκέστηκε να πει ότι το ήθος του καθενός θα το κρίνει ο λαός.

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα