Αβέρωφ: Στοίχημα η συνέχιση της πορείας ανάπτυξης

Το στοίχημα μας είναι να συνεχίσουμε την πορεία ανάπτυξης και δημιουργίας, δήλωσε ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλώντας από το βήμα του συνεδρίου της νεολαίας του κόμματος, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας και υποψηφίου για επανεκλογή Νίκου Αναστασιάδη.

Απευθυνόμενος στους νέους, ο κ. Νεοφύτου είπε πως «ευρισκόμενος ανάμεσά σας, νοιώθω να πολλαπλασιάζονται οι δυνάμεις μας γι’ αυτό το στόχο. Βλέπω

στα μάτια σας να δικαιώνεται η πεποίθηση μας για επανεκλογή του Προέδρου Αναστασιάδη» και σημείωσε ότι «σε είκοσι μία μέρες από σήμερα, έχουμε να κάνουμε μια αποφασιστική επιλογή για την επόμενη πενταετία».

«Θέλουμε να συνεχίσει η χώρα μας να προχωρά μπροστά. Στηριγμένη γερά στους πυλώνες της ανάπτυξης και στο σχέδιο για μια καλύτερη Κύπρο. Ξέρω ότι αυτό το σχέδιο είναι πρώτα απ’όλα δικό σας. Γιατί είναι σχέδιο για τις δικές σας ελπίδες και προοπτικές. Σχέδιο που θα δικαιώσει τη δίψα σας για τη ζωή. Τη δικαιοσύνη. Τη δημιουργία. Και την αξιοπρέπεια του ανθρώπου μέσα σε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα», πρόσθεσε.

Ο κ. Νεοφύτου είπε πως στις επερχόμενες εκλογές οι νέοι είναι οι πρωταγωνιστές, καθώς «τα επόμενα βήματα της χώρας μας σας αφορούν άμεσα» και συμπλήρωσε πως τα τελευταία λίγα χρόνια, οι νέου έζησαν «πολύ έντονα συμπυκνωμένες εμπειρίες πολιτικής ιστορίας». «Ζήσατε δύσκολες εμπειρίες. Ξέρουμε λοιπόν καλά ότι σήμερα θέλετε να προγραμματίσετε τη ζωή σας σε ένα περιβάλλον ασφάλειας και σταθερότητας. Χωρίς τους ατυχείς πειραματισμούς που τόσα κακά έφεραν σε όλους μας τα περασμένα χρόνια. Αλλά και χωρίς αμφίβολους αυτοσχεδιασμούς που ακούμε γύρω μας και που μεταμφιέζονται σε εύηχα, αλλά συνάμα επικίνδυνα, συνθήματα».

Συνεχάρη τη ΝΕΔΗΣΥ και τον Πρόεδρό της για τη δράση της οργάνωσης και διαβεβαίωσε πως ο ίδιος θα είναι δίπλα τους, με μπροστάρη σε αυτό τον αγώνα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όπως είπε.

«Και μαζί του φτιάχνουμε την Κύπρο που ονειρευόμαστε. Κάνουμε τη ζωή των συμπολιτών μας καλύτερη. Μαζί κάνουμε πράξη τα όνειρά σας. Σας κοιτάω στα μάτια και αντικρίζω τον καθρέφτη του αύριο. Το καλύτερο αύριο της Ασφάλειας, της Σταθερότητας, της Ανάπτυξης», είπε και κατέληξε: «Αυτή την πορεία πρέπει να τη συνεχίσουμε. Πρέπει να εξασφαλίσουμε τη συνέχεια που δίνει ξανά ελπίδα στον τόπο και όραμα στους ανθρώπους - ιδιαίτερα στους νέους.

«Με τον Πρόεδρο μας, τον καλό καραβοκύρη που οδήγησε την Κύπρο μακριά από τις φουρτούνες της χρεοκοπίας, στα ήρεμα και ασφαλή νερά της σταθερότητας και της ανάπτυξης. Στην Κύπρο της νέας εποχής που μαζί κτίζουμε. Με σταθερά βήματα μπροστά», κατέληξε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ.

Εξάλλου, στη δική μου ομιλία, ο Πρόεδρος της ΝΕΔΗΣΥ, Πέτρος Δημητρίου, μίλησε για «πολιτική ακάλυπτων επιταγών» στην προεκλογική εκστρατεία

«Λίγο πολύ μας λένε να μην πληρώνουμε μας θα τα κουρέψουν, να μην ανησυχούμε για τυχόν άστοχες επενδύσεις, θα τις αποζημιώσουμε, να μην ανησυχούμε αν οι συντάξεις είναι χαμηλές, θα τις διπλασιάσουμε, βρήκαν, λέει τη λύση, θα δημιουργήσουν ειδικά ταμεία, λες και η έμφαση είναι από πού θα πληρώνονταν και όχι το πώς», είπε.

Λέγοντας πως εμβρόντητος ένας λαός μένει απορημένος πού θα βρεθούν τα χρήματα αυτά, ο κ. Δημητρίου είπε «δεν μας απασχολεί πού θα τα βρει, δεν θέλουμε να μάθουμε, δεν θα χρειαστεί».

«Δεν θα γυρίσουμε πίσω σε τράπεζες κλειστές και κοινωνικά παντοπωλεία, δεν θα πετάξουμε τις θυσίες όλων αυτών των χρόνων… θα τους βγάλουμε από τη δύσκολη θέση, δεν θα μας απασχολήσει γιατί δεν θα εκλεγούν, θα συνεχίσουμε στην Κύπρο της ανάπτυξης και προοπτικής, εμπιστευόμαστε το όραμα του ανθρώπου που μας έφερε ως εδώ, θα εκλέξουμε ξανά τον Νίκο Αναστασιάδη στο τιμόνι της Κυπριακής Δημοκρατίας», κατέληξε.

Στο συνέδριο τιμήθηκαν όλοι οι πρώην πρόεδροι της ΝΕΔΗΣΥ, περιλαμβανομένου και του νυν Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη.πατριώτες του γλυκού νερού”.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα