Αβέρωφ: Δεν υιοθετώ την άποψη της Καίτης – Έγιναν λάθη (ΒΙΝΤΕΟ)

Δηλώσεις στο περιθώριο της συνάντησής του με τον Νίκο Χριστοδουλίδη έκανε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου. Ο κ.Νεοφύτου ερωτήθηκε για τις εξελίξεις στον ΔΗΣΥ και τα όσα βλέπουν καθημερινά τα φώτα της δημοσιότητας.

«Εάν αποφεύγονταν μεταξύ πρώτης και δεύτερης Κυριακής οι οποιεσδήποτε τοποθετήσεις μεταξύ των στελεχών σίγουρα θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα. Ναι έγιναν λάθη και αναλαμβάνω και εγώ το μερίδιο ευθύνης μου μεταξύ πρώτης και δεύτερης Κυριακής. Ο καθένας με τη συνείδησή του είχε την επιλογή του. Θα μπορούσαμε να συγκρατηθούμε χωρίς τοποθετήσεις. Έγιναν και

ένθεν και ένθεν», είπε ο κ.Νεοφύτου.

Διαβάστε επίσης: Αβέρωφ σε Χριστοδουλίδη: Είσαι ο νέος τιμονιέρης-Μπορεις να στηρίζεσαι σε ΔΗΣΥ

Συνέχισε λέγοντας, «Από κει και πέρα δεν μπορώ ως πρόεδρος του ΔΗΣΥ και συνεργάτης για χρόνια στη διάσωση της χώρας να δεχθώ την οποιαδήποτε κατηγορία προς οποιονδήποτε και αυτός είναι πολιτικός μου αντίπαλος ή πολύ περισσότερο κάποιον υπηρέτησε 10 χρόνια ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας και επίτιμος πρόεδρος του ΔΗΣΥ.

Δεν υιοθετώ την άποψη της Καίτης. Κληθείς να απαντήσει για τα όσα είπαν συνεργάτες του και διεκδικητές πλέον της Προεδρίας του κόμματος, είπε ότι έχει κάθε δικαίωμα «και ο αγαπημένος μου Δημήτρης Δημητρίου και ο αγαπημένος μου συνεργάτης Χάρης Γεωργιάδης να τεθούν ενώπιον του κόμματος. Δεν θα μπω σε αυτά».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αβέρωφ, Καίτης – Έγιναν, ΒΙΝΤΕΟ,averof, kaitis – eginan, vinteo