Αθηνά Οικονομάκου: Αποκαλύπτει πότε θα παντρευτεί!

Η Αθηνά Οικονομάκου έδωσε συνέντευξη στο εβδομαδιαίο περιοδικό People και αποκάλυψε αν στα άμεσα σχέδια της είναι να παντρευτεί τον επί 2,5 χρόνια σύντροφο της, Φίλιππο Μιχόπουλο.

«Σαν ιδέα ο γάμος και τα παρελκόμενά του δεν με ενθουσιάζουν, χωρίς όμως να υπάρχει κάποιο τραυματικό βίωμα, οι γονείς μου είναι μαζί και αγαπημένοι όσα χρόνια τους θυμάμαι. Απλά με τρομάζει και με ενοχλεί όλη αυτή η τρέλα που παθαίνουν οι νύφες να είναι όλα τέλεια. Το μακιγιάζ, τα μαλλιά οι πρόβες, η αγωνία για το που θα κάτσουν οι καλεσμένοι. Πολλή καταπίεση που σου χαλάει τη μαγεία της στιγμής και του μυστηρίου. Εννοείται πως θα ήθελα να παντρευτώ, αλλά αυθόρμητα, πολύ πιο γρήγορα, χωρίς αγωνίες και χρονοβόρες προετοιμασίες. Ούτε να ψαχτώ πολύ για το τι θα βάλω, χωρίς παρεξηγήσεις για το ποιον θα καλέσω και ποιον όχι. Πιο χύμα, πιο χαλαρά. Το άγχος να τα κάνω όλα σωστά για μια ωραία δεξίωση, θα με κάνει να τρελαθώ γιατί είμαι και τελειομανής. Κι επειδή με ξέρω προτιμώ να μην με βάλω καθόλου σε τέτοια διαδικασία!», ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια στο περιοδικό.

Και συνέχισε: «Ούτε είμαι αρνητική με το γάμο, απλά θεωρώ πως ο βασικός λόγος να τον κάνεις είναι όταν θέλεις να κάνεις οικογένεια. Μπορεί να μένουμε ήδη μαζί, αλλά πιστεύω πως μπορεί να είναι διαφορετικό όταν από την συγκατοίκηση περνάς στο στάδιο του γάμου χωρίς να υπάρχουν παιδιά. Σίγουρα θα αλλάζουν κάπως οι ισορροπίες και είναι πιθανό να χρειάζεται και αυτό ως μετάβαση. Αλλά μέχρι στιγμής εμένα αυτή η διαδικασία γάμος με αγχώνει και με ξενερώνει. Θα ήθελα να είναι πιο απλά τα πράγματα και θεωρώ πως όταν υπάρχει μια εγκυμοσύνη γίνονται όλα πιο άμεσα και πιο εύκολα».

Keywords
Τυχαία Θέματα