Αθανασιάδης: "Κύπελλο και δεύτερη θέση..."

Ο Στέφανος Αθανασιάδης μίλησε για τους στόχους της φετινής σεζόν, τόνισε πως θα πρέπει να υπάρχει υπομονή σε ό,τι αφορά την ομάδα και χαρακτήρισε απαιτητικό τον κόσμο του ΠΑΟΚ.



Το πρωί του Σαββάτου (19/12), ο Στέφανος Αθανασιάδης παρέλαβε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ το βραβείο για το καλύτερο γκολ του προηγούμενου μήνα, με το τέρμα που πέτυχε

στο ματς με τον Πανθρακικό. Ο Κλάους δήλωσε:

Για το βραβείο του: "Είναι το πρώτο βραβείο την φετινή χρονιά. Ευχαριστώ τον κόσμο, τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή. Μακάρι να έρθουν κι άλλοι τίτλοι".

Για τα πολλά φετινά ματς: "Έχουμε συνηθίσει στα συνεχόμενα ματς εμείς που είμαστε χρόνια στην ομάδα. Μερικοί παίκτες που ήρθαν, ίσως να μην έχουνε συνηθίσει και ίσως γι' αυτό η ομάδα να έχει αυτούς τους τραυματισμούς. Μακάρι το 2016 να είμαστε πιο δυνατοί και στο τέλος της χρονιάς να κάνουμε κάτι καλό".

Για τον τραυματισμό που είχε στο ξεκίνημα της σεζόν: "Με άφησε λίγο πίσω, δεν περιμέναμε να είναι τόσο σοβαρός. Ακόμη το πόδι δεν έχει αποκατασταθεί στο 100%. Ελπίζω στο επόμενο εξάμηνο να υπάρχουν καλύτερες εμφανίσεις και γκολ".

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ: "Μείναμε έξω από το Europa League. Στόχος είναι η δεύτερη θέση και η κατάκτηση του Κυπέλλου".

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: "Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι απαιτητικός. Θα μας χειροκροτήσει ή μπορεί να μας γυρίσει την πλάτη όταν δεν έχουμε καλά αποτελέσματα. Εγώ θέλω να είναι δίπλα μας και να μας δίνει ώθηση για τις νίκες".

Για το αν πεισμώνει τους παίκτες του ΠΑΟΚ το γεγονός πως χάθηκε από νωρίς ο τίτλος του πρωταθλητή: "Όλα τα παιδιά πεισμώνουν και το 2016 θέλουμε να χάσουμε όσο το δυνατόν λιγότερους βαθμούς, μακάρι να μην χάσουμε και κανέναν. Προσπαθούμε στις προπονήσεις, είμαστε μια νέα ομάδα που χτίζεται και χρειάζεται υπομονή. Ίσως αυτό είναι γραφικό σχετικά με την υπομονή, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Όταν μια ομάδα χρίζεται, ίσως έχει σκαμπανεβάσματα".

Keywords
Τυχαία Θέματα