Αστυνομικός εκτός καθήκοντος συνέβαλε στη σύλληψη 2 προσώπων

Την άκρη του νήματος, σχετικά με υποθέσεις κλοπών από οικίες στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, φαίνεται να βρήκε η Αστυνομία, μετά τη σύλληψη δύο προσώπων, στο Παραλίμνι. Η σύλληψη των δύο, έγινε χάρη στην παρατηρητικότητα αστυνομικού, που βρισκόταν εκτός καθήκοντος.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 11 το πρωί χθες, μέλος της Κοινοτικής Αστυνόμευσης Ξυλοφάγου, το οποίο βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, αντιλήφθηκε νεαρή γυναίκα να κινείται

ύποπτα και να εισέρχεται σε αυλή οικίας στην επαρχία Αμμοχώστου, κρατώντας μία τσάντα ώμου.

Ο τρόπος δράσης επιτηδείων, που σε αρκετές περιπτώσεις, το τελευταίο χρονικό διάστημα, εισήλθαν σε σπίτια στην περιοχή Αμμοχώστου, δήθεν για να πωλήσουν εμπορεύματα, με σκοπό την κλοπή, ήγειρε σε υποψίες τον αστυνομικό.

Για το λόγο αυτό, προσέγγισε την γυναίκα για έλεγχο, κατά τον οποίο διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 37χρονη, η οποία φέρεται να πωλούσε καλλυντικά χωρίς σχετική άδεια.

Στη σκηνή κλήθηκαν και μετέβησαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου. Παράλληλα, στη σκηνή έφτασε 35χρονος κάτοικος Λεμεσού, που συνόδευε την 37χρονη.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης των υποθέσεων κλοπών από οικίες, οι δύο οδηγήθηκαν σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου η 37χρονη, φέρεται να αναγνωρίστηκε από παραπονούμενο, ότι ενέχεται στην υπόθεση κλοπής από το σπίτι του, την οποία είχε καταγγείλει τον περασμένο Νοέμβριο στην Αστυνομία.

Εναντίον της 37χρονης και του 35χρονου, εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα