Αστυνομική ασφάλεια στο χώρο των ανακρίσεων Π. Καλλή

Με οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα ενισχύεται με αστυνομική ασφάλεια ο χώρος όπου ο Παναγιώτης Καλλής, λαμβάνει καταθέσεις για την υπόθεση κατ’ ισχυρισμόν υπόθεση δωροδοκίας του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα, Ρίκκου Ερωτοκρίτου, από το δικηγορικό γραφείο Νεοκλέους.

Συγκεκριμένα, ο Γενικός Εισαγγελέας , Κώστας Κληρίδης, ζήτησε από τον Αρχηγό της Αστυνομίας όπως στο χώρο όπου διεξάγονται οι ανακρίσεις υπάρχει ένας αστυνομικός προκειμένου να διεξάγεται με ασφάλεια η διαδικασία και για σκοπούς ελέγχου.

Σήμερα απάντησε στις ερωτήσεις του ποινικού ανακριτή,

ο Παναγιώτης Νεοκλέους. Επίσης κατέθεσε ο Πανίκος Ηρακλέους που ήταν ο πρώην συνεργάτης της πρώην διαχειρίστριας της Λαϊκης Άντρης Αντωνιάδη.

Τη Δευτέρα αναμένεται να καταθέσει ο Σταύρος Ζένιος, Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Τράπεζας, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται την ίδια ημέρα και η κατάθεση της ίδιας της Διοικήτριας της ΚΤ, Χρυστάλλας Γιωρκάτζη.

Ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, Ρίκκος Ερωτοκρίτου, δεν έχει ακόμα κληθεί για κατάθεση, ωστόσο αναμένεται ότι ο κ. Ερωτοκρίτου θα καταθέσει τελευταίος.

Χθες κατέθεσε η παραιτηθείσα από τη θέση της Διαχειρίστριας της Λαϊκής, Άντρη Αντωνιάδη, η οποία φέρεται ν’ ανέφερε λακωνικά σε δημοσιογράφους ότι θα λάμψει η αλήθεια. Ακολούθως, ενώπιον του Παναγιώτη Καλλή βρέθηκαν τα μη εκτελεστικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Τράπεζας Φίλιππος Μαννάρης και Ανδρέας Περσιάνης. Στην απαίτηση των κομμάτων για παραίτηση, πέραν της Διοικήτριας, και του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής, οι δύο απέρριψαν τέτοιο ενδεχόμενο.

Το δεκαήμερο χρονοδιάγραμμα που επέδωσε ο Γενικός Εισαγγελέας στον ποινικό ανακριτή για την ολοκλήρωση της έρευνας, εκπνέει στις 27 Μαρτίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα