Ασχημα νέα για Wizards και Wall

Οι Wizards ανακοίνωσαν πως ο John Wall έχει υποστεί πέντε κατάγματα στον καρπό και το χέρι και πως δεν γνωρίζουν το πότε και αν θα ξαναπαίξει στα playoffs.

Ο Wall είχε χτυπήσει τον αριστερό καρπό στον πρώτο αγώνα της σειράς με τους Hawks και παρόλα αυτά συνέχισε να αγωνίζεται, ενώ ετοιμαζόταν να παίξει και στον δεύτερο. Λίγη ώρα πριν το τζάμπολ όμως είδε τον καρπό του να πρήζεται πολύ κάνοντας ζέσταμα και έτσι δεν μπόρεσε να

βοηθήσει την ομάδα του.

Επιστρέφοντας στην Washington υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις και τα αποτελέσματα σήμαναν συναγερμό στις τάξεις των Wizards. Ο βασικός τους point guard έχει υποστεί πέντε κατάγματα στον καρπό και στο χέρι του και αυτή τη στιγμή είναι αβέβαιο αν θα μπορέσει να ξαναπαίξει στα playoffs.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές, καθώς οι Wizards αναζητούν την καλύτερη πιθανή λύση για τον παίκτη τους και πριν αποφασίσουν εάν θα τον χρησιμοποιήσουν σε κάποιο από τα επόμενα παιχνίδια της σειράς θα συμβουλευτούν διάφορους φυσιοθεραπευτές και ειδικούς σε τέτοιους τραυματισμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα